BIĆE FAJTA NA FARMI: Zlata prvo Vesni maznula dečka, a sad stiže i na imanje!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Zakuvavanje

BIĆE FAJTA NA FARMI: Zlata prvo Vesni maznula dečka, a sad stiže i na imanje!

Stars -
Posle informacije da je Željko Rstić smuvao pevačicu Zlatu Petrović, čelnici „Pinka“ rešili su da suoče pevačicu sa Vesnom Zmijanac, koja se sa biznismenom nedavno zabavljala.

Oni su uputili poziv Petrovićevoj jer smatraju da bi bilo veoma zanimljivo da se „raščišćavanje računa“ odigra pred kamerama.

"Kada se pojavila informacija da su Željko i Zlata zajedno, ljudima koji produciraju Farmu sinula je ideja da suoče ove dve pevačice na imanju. S obzirom na to da je Zmijančeva u rijalitiju, ona nije upućena u novu vezu bivšeg dečka, pa će biti vrlo zanimljivo kada to sazna lično od koleginice. Nije poznato kada će Zlata ući jer je već bila na imanju u Lisoviću i zna kako sve tamo funkcioniše, tako da s njom još pregovaraju. Koliko znam, Zlata i Vesna su do sada bile dobre prijateljice, a šta će se dalje odigravati, videćemo kada Zmijančeva čuje novosti iz spoljnjeg sveta. Velike su šanse da u rijaliti ubace i Željka, a Vesna je pre ulaska rekla da bi volela da se on pojavi u rijalitiju", priča nam izvor blizak ružičastoj produkciji.

"Na Farmi sam već bila i bilo bi mi mnogo još jednom. Da vam kažem nešto, jesam bila u kafani sa Željkom, tačnije, slučajno smo se tamo sreli. Popili smo, igrali, pevali, ništa posebno se među nama nije dogodilo. Vesna s njim nije u vezi dve godine, koliko znam, zato ne bi trebalo da bude skandala", iskreno nam je rekla pevačica, koja nije želela da potvrdi dolazak na imanje.

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track