Metalika na Ušću!

Večeras – spektakl

Metalika na Ušću!

Stars -
Kapije se otvaraju u 16 sati, a članovi slavnog benda se očekuju na sceni u 21 čas. Ostalo još malo karata za parter po ceni od 3.300 dinara

Sve spremno.Metalika, bend koji već 30 godina drži prvo mesto u svetu kada je u pitanju hevi i treš metal muzika, nastupiće večeras od 21 sat na beogradskom Ušću!

Prvi put su u Srbiji svirali 2004. godine, a ovog puta njihov koncert su organizovali „Lajv nejšn“, „Adrija entertejnment“ i Beogradska arena, pod pokroviteljstvom „Jelen lajva“. Bend je najavio da će izvesti ceo „Blek album“ iz 1991, kao i pesme s drugih albuma.

Publiku će prvo zagrejati predgrupe „Gojira“ i „Mašin hed“, a kapije će biti otvorene od 16 časova, kako bi se izbegla gužva.

Što se ulaznica tiče, u prodaji je ostalo još malo onih za parter, čija je cena 3.300 dinara, a mogu se kupiti na blagajni Arene, na blagajni na Ušću, kao i na blagajnama „Eventima“. Izmenjen je i režim saobraćaja gradskog prevoza u od 11 časova danas pa do četiri sata ujutro 9. maja, i to na linijama 15, 84, 704, 706 i 707 - umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do Ulice trešnjin cvet, u oba smera, u navedenom periodu kretaće se Bulevarom Mihaila Pupina i Ulicom trešnjin cvet.

(I. C.)

Zabranjeno unošenje

- Oružja, lanaca, noževa

- Nakita i odeće s metalnim šiljcima

- Hrane i pića

- Vatrometa

- Lasera

- Sprejova

- Navijačkih truba

- Kišobrana

- Profesionalne opreme za snimanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track