POBESNEO: Cecin tata priveden, hteo da bije Sašku Karan!
Foto: Facebook

Otac učesnice „Farme“ stao u ćerkinu zaštitu

POBESNEO: Cecin tata priveden, hteo da bije Sašku Karan!

Stars -

Radeta Jovanovića policija s Palilule odvela na saslušanje jer je njihovim kolegama iz Barajeva poručio da će kolima ući na imanje i isprebijati pevačicu

Rade Jovanović, otac učesnice „Farme“ Svetlane Cece Jovanović, priveden je u policijsku stanicu na Paliluli zbog pretnji Saški Karan.On je pobesneo što je pevačica njegovu ćerku vukla za uši, pa je rešio da je zaštiti. Iznerviran, prvo je pozvao policiju u Barajevu kako bi reagovali i spasli njegovu ćerku od pevačice. Kad su mu objasnili da oni ne mogu da reaguju zbog svađe u rijalitiju, on je vičući zapretio da će automobilom uleteti na imanje u Lisoviću i prebiti Sašku. Nakon pola sata, policija je zakucala na njegova vrata i privela ga na saslušanje.

Nasilje- Zvao sam policiju da intervenišu zbog nasilja Saške Karan. Dobio sam odgovor da ne mogu da mi pomognu jer na Farmi postoji obezbeđenje i da oni nemaju ništa s tim. Rekao sam im da ću, ako u roku od sat ne dobijem obaveštenje da je država reagovala, ući na imanje i tući Sašku dok ne pomodri. Rekli su mi da će mi javiti za pola sata šta mogu da učine, ali u tom periodu je policija došla kod mene - priča Jovanović.Cecin tata je u policijskoj stanici porekao svoje pretnje jer nije želeo da završi iza rešetaka.

U ratu s modelsicom... Saška Karan
U ratu s modelsicom... Saška Karan

Promenio priču- Ispitivali su me da li sam ozbiljno mislio kad sam uputio pretnje Saški Karan, da li sam u stanju to da učinim. Da sam to sve potvrdio pred inspektorom, odmah bih išao u pritvor na 30 dana. Imam porodicu i jedini ja donosim novac u kuću, tako da nisam mogao da se igram sa životom. Doneto je rešenje da sam saslušan i da sam u trenutku besa sve to izgovorio. Ne spavamo noćima, pijemo kafu, pušimo, trujemo se, ne možemo ni da jedemo. Supruga i ja se mnogo brinemo, ne znamo šta ćemo da radimo. Saška mora da leti iz rijalitija, veliko je zlo i opasnost za sve učesnike - rekao je Rade.Pozvali smo Saškinu ćerku Milju Gazivodu, koja nam je rekla da ne brine za mamu jer je ona spremna na sve.- Ne plašim se za mamu, ona zna šta radi. Čak i Tajson da joj dođe tamo, pobila bi se s njim. Ona se ne plaši nijednog muškarca. Kad može da tuče policajce u saobraćaju, može i svakog drugog koji joj se nađe na putu - poručila je Milja.

TEŠKO DETINJSTVO Modelsica ispričala svoju potresnu životnu priču MOJ TATA JE NASILNIK, ČESTO ME JE TUKAOCeca Jovanović ispričala je kako je pre nekoliko godina pokušala da se ubije jer ju je otac zlostavljao, a majka ostavila.- Mene je majka napuštala više puta kad sam bila mala. Preselili smo se u Beograd da bismo je našli, a ja sam pokušala da se bacim pod auto. Nisam mogla da izdržim pritisak. Imala sam halucinacije i završila sam u bolnici. Tata je bio još gori. On je veoma nasilan. Tukao me je zbog svake sitnice. Stalno sam bila krvava i u modricama - rekla je Ceca.Međutim, njen otac Rade tvrdi da je njegova ćerka sve slagala.- Te izjave nemaju veze s mozgom. Tačno je da smo njena majka i ja imali problema i da smo 15 dana bili rastavljeni, ali ona to ništa nije osetila. Kao i u svakoj porodici, dešavalo se da se posvađam s Cecom, ali to je uglavnom bilo zbog škole. Ona je otišla od kuće istog dana kad je uzela diplomu. Poslala nam je poruku da neće više da se vraća kući i da planira da živi s dečkom. Ona treba da ode kod psihijatra - pravda se Rade.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track