MUŽ SAŠKE KARAN STRAHUJE: Bojim se da će izgubiti bebu na Farmi
Foto: Printskrin/Fejsbuk

Zabrinut za ženino stanje

MUŽ SAŠKE KARAN STRAHUJE: Bojim se da će izgubiti bebu na Farmi

Stars -
Aleksandar Gazivoda podržao je svoju suprugu Sašku Karan u odluci da uđe u rijaliti "Farma", iako je pred početak rijalitija saznala da je u drugom stanju.

Ipak, gledajući stresne situacije kroz koje Saška prolazi, kao i to da je pre dve noći pala u nesvest, njen suprug Aleksandar se plaši za njeno zdravlje.

"Saška je jaka žena, ali je očito da stalno ima mučninu zbog trudnoće i gubitak svesti, to me veoma plaši. Produkcija brine o njoj maskimalno, ali ona je ipak u godinama kada je trudnoća veoma rizična", rekao je Saškin suprug.

"Srećom, nisam gledao "Farmu" kada joj je pozlilo, ćerka mi je rekla. I ona se veoma potresla, ja sam zvao produkciju i oni su me izvestili o njenom zdravstvenom stanju. Saška mora da se čuva jer je i za vreme bombardovanja izgubila bebu zbog stresa, tu smo traumu već prošli", iskren je Aleksandar, koji se osvrnuo na to što je otac Cece Jovanović ušao automobilom na imanje u Lisoviću i pretio Saški.

"Taj čovek je sopstvenu ćerku fizički zlostavljao, kako onda da me čudi što je krenuo na moju ženu. On je nasilnik koji bi trebalo da bude strogo kažnjen za to. Što se tiče samog upada na imanje, da je krenuo fizički na moju ženu, ona mu sigurno ne bi ostala dužna, ali mi je degutantno da pričam o tome, jer se zna razlika između muškarca i žene", govori Gazivoda i tvrdi da bi Saška štitila bivšu modelsicu da je znala njenu životnu priču.

"Da je Saška znala šta je tu jadnu devojku snašlo u životu, budite sigurni da je nikada ne bi napala, štaviše, štitila bi je od svih. Meni je lično ta devojka simpatična, ali ume da igra igru, u to ne sumnjajte", završava Aleksandar.

Podsetimo, Sašku Karan (52), koja se u petak uveče onesvestila na Farmi, juče rano ujutru pregledali su lekari u Urgentnom centru i ustanovili da ima visok pritisak.

(Alo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track