(VIDEO) KAD IM LOVA UDARI U GLAVU: Ovo je 10 najžešćih tuča u rijalitiju
Foto: Kurir

Kad zvezde pobesne

(VIDEO) KAD IM LOVA UDARI U GLAVU: Ovo je 10 najžešćih tuča u rijalitiju

Stars -
Rijaliti programi izvlače najgore iz ljudske prirode, izazivaju u njima najgore emocije pa tako učesnici tučama i nasiljem rešavaju situacije u kojima se nađu.

Ponekad se upošte ne trude da rečima reše nesporazum ili neprijatnu situaciju pa potežu pesnice. Ponekad nasiljem žele da skrenu pažnju na sebe kako bi stekli što veću popularnost da steknu popularnost ili prezaju za nasiljem kako bi došli do novčane nagrade.

1. Nevena Milićević i Ivana Stamenković Sindi

Netrpeljivost Sindi i Nevene trajala, a kulminirala je pravom ženskom tučom. Posle salve uvreda i međusobnog vređanja došlo je do tuče. Sindi je prišla Neveni i uštinula je kako bi pokazala njen celulit. Međutim, Nevena ju je uhvatila za kosu, a zatim je udarila svom snagom u glavu... Posle incidenta ona je izbačena iz kuće.

2. Dalibor Andonov Gru i Saša Ćurčić Đani

Jedna od najvećih i najžešćih tuča desila se između fudbalera Đanija i pevača desila se u Parovima, kada su se tako žestoko potukli da su ih jedva razdvojili. Naime, Đani je izazvao sukob jer je provocirao repera smatrajući da Gru i ne treba da bude gost pevač, što je Gru shvatio kao uvredu.

3. Jelena Golubović i Hasan Dudić

Hasan Duduć u Parovima nasrnuo je na Jelenu Golubović i išutirao je da je rediteljka završila u Hitnoj pomoći. Golubovićka je odlučila da tuži pevača, koji je tvrdio da ga je rediteljka uvredila na nacionalnoj osnovi, a tvrdio je čak i da je nije udario. Na snimku se vidi kako je brutalno napao Golubovićku.

4. Miloš Bojanić i Ivan Face Firči

Ivan Fece Firči pogodio je flašom Miloša Bojanića i raskrvario mu lice nakon čega ga je Krunski savet izbacio iz "Dvora". Miloš Bojanić je završio u Urgentnom centru.

5. Vesna Vukelić Vendi i Jelena Golubović

Folk pevačica Vesna Vukelić Vendi i rediteljka i pobednica Farme 5 Jelena Golubović potukle su se nasred ulice. Njih dve su čekale vozača da ih pokupi, ali zbog međusobne netrpeljivosti, Jelena i Vendi su se posvađale, a na kraju su se i potukle. Vendi je Jeleni uspela da lupi nekoliko šamara.

6. Miki Đuričić i Ivan Gavrilović

Pčelar iz Kupunova napao je Ivana Gavrilovića i udario ga pesnicom u glavu, posle čega je Ivan završio u Urgentnom, a Miki izbačen iz rijalitija. Celi slučaj je dobio epilog na sudu gde je pčelar iz Kupinova priznao krivicu i dobio šest godina uslovno sa rokom provere od dve godine zbog nasilničkog ponašanja

7. Kristijan Golubović i Tijana Đuričić

Kriminalac Kristijan Golubović napao je kraljicu silikona Tijanu Đuričić i prevrnuo je sa kreveta na kojem se nalazila zajedno sa svojim psom. Tom prilikom Tijana nije povređena, ali jesu Jelena Krunić i Zorica Marković koji su završile u Hitnoj pomoći.

8. Zorica Marković i Vesna Vukelić Vendi

Vesna Vukelić Vendi i Zorica Marković potukle su se uživo u emisiji. Naime, Vendi je prva finalistkinja Farme koja je izbačena sa imanja i kada je stigla u studio u Šimanovce dok je davala intervju, Zorica Marković je izašla na scenu i polila je vodom.

9. Zorica Marković i Maja Nikolić

Zorica Marković svoje probleme u rijalitiju rešava nasiljem i pesnicama pa je tako zaratila i sa Majom Nikolić. Njih dve su se potukle pred voditeljom Ognjenom Amidžićem. Polivale su se vodim i gurale, a farmeri su uspeli da na vreme spreče pravi ženski fajt.

10. Mina Kostić i Indira Aradinović

Pevačice Mina Kostić i Indira Aradinović potukle su se zbog muškarca, čupale su se, grebale a sve zbog jednog muškarca. Naime, na probi "Grand festivala" 2008. godine Kostićeva je želela da razgovara sa Aradinovićevom o svom bivšem mužu Tiki, koji je tada bio u vezi s Indi i sevnule su varnice.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja