NOVI ŽIRI: Cecu u Pinkovim zvezdama zamenjuje Seka
Foto: Draga

Popularno muzičko takmičenje dobija novi žiri

NOVI ŽIRI: Cecu u Pinkovim zvezdama zamenjuje Seka

Stars -
Najpoznatija trudnica na estradi Seka Aleksić dobila je ponudu da zameni Cecu Ražnatović u žiriju muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“, saznaje Kurir.

Nakon što je Ražnatovićeva saopštila producentima da neće moći da bude među sudijama u trećoj sezoni popularnog šoua, oni su odmah počeli da joj traže adekvatnu zamenu. Njihov prvi izbor je Aleksićeva, koja je trenutno najveća zvezda Pinkove izdavačke kuće "Siti rekords".- Čim su čuli da Ceca definitivno više neće da bude član žirija u „Pinkovim zvezdama“, iz produkcije su, na predlog Milice i Željka Mitrovića, pozvali Seku da je zameni. Njoj se veoma dopala ta ideja, zato što je takav način medijskog eksponiranja mnogim pevačima omogućio veću popularnost, ali i kredibilitet. Ona nije pristalica rijalitija, u koje hrle mnoge njene kolege, ali obožava muzička takmičenja - priča naš izvor.Međutim, nekoliko dana nakon što je dobila primamljivu ponudu Pinka, folkerka je saznala da je u drugom stanju, što je poremetilo njene poslovne planove. Iako je rado pristala da bude u žiriju, Seka je sada na mukama jer ne zna da li će kao trudnica uspeti da ispuni sve obaveze.

- Kad je saznala da je u blagoslovenom stanju, Aleksićeva je pozvala Mitroviće i objasnila im da će možda morati da se u jednom trenutku povuče iz šoua. Budući da je dugo priželjkivala trudnoću, ne želi da je ugrozi na snimanjima. Međutim, ako se bude dobro osećala, ostaće u sudijskoj stolici do porođaja, koji bi trebalo da usledi u oktobru - rekao je naš sagovornik.Tim povodom pozvali smo Seku, ali ona do zaključenja broja nije odgovarala na naše pozive, što je i očekivano s obzirom na to da se povodom trudnoće još nije oglasila. Ni Ceca nije htela da komentariše zbog čega je odlučila da napusti žiri Pinkovih zvezda. Podsetimo, folk diva je i u aktuelnoj sezoni propustila nekoliko emisija, a umesto nje kao gostujući članovi žirija pojavili su se Aleksandar Milić Mili i Rada Manojlović.

Bane ÐokićOTVARAO LAŽNE CECINE PROFILECeca je nedavno policiji prijavila zloupotrebu svog imena i prezimena na društvenim mrežama. Kako je magazin Svet otkrio, među onima koji su u njeno ime otvarali profile je aktuelni učesnik Farme Bane Ðokić. On je navodno na Instagramu otvorio profil „Ceca Ražnatović official“, gde je postavljao njene slike i lažne izjave, koje su potom prenosili portali. Ako se utvrdi da Ðokić stoji iz lažnog Cecinog profila, farmer bi mogao da bude uhapšen na imanju u Lisoviću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja