(FOTO) SUMNJIVA SMRT GOSPODE: Telo Ekrema Jevrića na obdukciji?!
Foto: Zorana Jevtic

Umesto u subotu sahrana će se obaviti u nedelju

(FOTO) SUMNJIVA SMRT GOSPODE: Telo Ekrema Jevrića na obdukciji?!

Stars -
Ekrem Jevrić preminuo je u 56. godini u Njujorku, a porodica je planirala sahranu u subotu, 5. marta, ali je u međuvremenu naložena obdukcija tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Gospode.

u Ali-pašinoj džamiji u Njujorku na hiljade ljudi izrazilo saučešće porodici Ekrema Jevrića, koji je preminuo u ranim jutarnjim satima ispred svoje kuće u Jankersu.

Podsetimo, Ekrem je pre nekoliko meseci imao komplikovanu operaciju zbog zakrčenja krvnih sudova. Na stomaku je imao tri hirurška reza. Ipak, kako je tada rekao, osećao se dobro i verovao je da će se što pre oporaviti.

U petak, oko pet sati, krenuo je na posao, a prethodno je u kući sa suprugom Igbalom popio kafu. Međutim, kasnije ga je u automobilu ispred kuće pronašao sin. Odmah je pozvana hitna pomoć, ali za Gospodu nije bilo spasa.

"U pet je jutros krenuo na posao. Ušao je u automobil i tu je umro. Nije ni upalio automobil. Ne mogu da verujem da smo ostali bez Ekrema", kazala nam je kroz plač njegova supruga Igbala.

Porodica Jevrić je planirala sahranu u subotu, 5.mart, ali je u međuvremenu naložena obdukcija tela kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti Ekrema Jevrića.

Sahrana će se održati u nedelju.

Ode Gospoda na bolje mesto

Posted by Dejana Isakovic on субота 5. март 2016.

Fokuspress

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track