PODŽAPALI SE BORA DRLJAČA I MILUTIN MRKONJIĆ: Mrka me napao da sam kre*nuo Bekutu!

O Ana, tugo mojih dana

PODŽAPALI SE BORA DRLJAČA I MILUTIN MRKONJIĆ: Mrka me napao da sam kre*nuo Bekutu!

Stars -
Rekao sam mu da sam je promašio. Bio sam s mnogo koleginica, ali žene ne vole kad se muškarci hvale. Ja sam Boro Diskrecija

Bora Drljača otkriva da ga je Milutin Mrkonjić nedavno napao da je u mladosti imao seks s njegovom sadašnjom partnerkom Anom Bekutom.S obzirom na to da su se Bora i Ana pre 30 godina družili i često nastupali zajedno, Mrka je posumnjao da su bili u ljubavnoj vezi, pošto Drljača važi za velikog estradnog švalera. Bivši ministar je otvoreno pitao pevača o njegovom odnosu s Bekutom.Hvalisavci- Bili smo u jednom restoranu na proslavi. S nama u društvu bio je i Era Ojdanić. Atmosfera je bila sjajna, ludo smo se zabavljali, pa smo se Era i ja u jednom trenutku dotakli teme ko je koju pevačicu kresnuo, da izvinete. On se po običaju hvalio: „Ja sam ovu, ja sam onu“, tako je nabrajao. Ne mogu da otkrijem imena koleginica jer to nije džentlmenski. Mrkonjić me je, kad je čuo o čemu nas dvojica razgovaramo, upitao: „Boro, nisi valjda i Anu kresnuo?“ - prepričava Bora.

Ubedio ga da nije

Poznati pevač je političara ubedio da s Anom nikad nije bio intiman.

- Odgovorio sam mu da sam Bekutu promašio i da među nama ništa nije bilo. Otkako sam upoznao Anu, poštujem je i cenim. Ona je dobra koleginica i pravi profesionalac. Mrka je poznati šaljivdžija i znam da se šalio kad me je to pitao. Siguran sam da nije bio ozbiljan - kaže Bora i dodaje da nikad neće otkriti s kojim je sve koleginicama imao seks.

Bio zavodnik

- Kad sam bio mlađi, bio sam s mnogo koleginica, ali to je tajna. Žene ne vole kad se muškarci hvale. Čak ni Maca Diskrecija nije pričala ko ju je kresao, ja sam Boro Diskrecija - šaljivo završava pevač.

Tim povodom pozvali smo Mrku, ali on nije odgovarao na naše pozive i poruke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja