BORA DRLJAČA ZA KURIR: U Skupštini sam tražio Mrku da se obračunamo
Foto: Stefan Jokić

Pevač u srpskom parlamentu

BORA DRLJAČA ZA KURIR: U Skupštini sam tražio Mrku da se obračunamo

Stars -
Nisam ga našao, sigurno mu Bekuta zapretila. Želeo sam da vidim i Slavicu Ðukić i Maju Gojković, ali svi su se razbežali zbog kampanje

Nakon što je rekao da su ga iz SNS i SPS zvali da bude na njihovoj izbornoj listi, Bora Drljača juče se pojavio u Narodnoj skupštini Republike Srbije!Pevač nije došao da se vidi s Aleksandrom Vučićem i Ivicom Dačićem, liderima stranaka za koje tvrdi da su ga vrbovale da ih podrži na izborima, već da se, kako kaže, obračuna s Milutinom Mrkonjićem, s kojim se danima svađa zbog pevačice Ane Bekute.

- Stari vuk je došao u Skupštinu da vidi da li je moj prijatelj Mrka tu jer mi se poslednjih dana ne javlja na telefon. Sigurno mu je Ana zapretila. Moram s njim da rešim problem u vezi sa njegovom devojkom. Izgleda da su se svi razleteli jer je počela kampanja. Sad vrbuju narod širom Srbije, pa nemaju vremena da sede u Skupštini - smatra pevač, koji je izjavio da ga je Mrka napao da je imao seks s Bekutom.

Pevao po izlasku... Nije se dugo zadržao
Pevao po izlasku... Nije se dugo zadržao

Pevač je objasnio zbog čega se razočarao u premijera i ministra spoljnih poslova.- Zato što su me iskoristili! Zvali su me kad je trebalo da pevam, a sad kada ja njih tražim da mi pomognu sa nacionalnom penzijom, nema ih nigde. Ljut sam i nemam nameru da im dižem rejting. Želeo sam da vidim i Slavicu Ðukić Dejanović i predsednicu Skupštine Maju Gojković. Ali doći ću ponovo sledeće nedelje - poručuje Drljača.

Otkrio nam je kako se proveo u Skupštini.- Uh, baš sam se super proveo. Hrana je jeftina, piće isto, zato često idem tamo da jedem. Meni je bilo lepo, nekako gospodski. Još samo da rešim problem sa penzijom i ne moram više da dolazim. Moram da porazgovaram s Krkobabićem, on sigurno ima neko rešenje - zaključuje Drljača, koji je iz Skupštine izašao pevajući „Nema boljeg od Bore, alal vera, majstore“!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track