Metalika: Rakija vam je sranje!

Metalika ne voli žestinu

Metalika: Rakija vam je sranje!

Stars -
Mi to nećemo piti, pijte vi! Ko zna šta je u tome, rekao je menadžer benda jednom fanu koji je hteo da im pokloni flašu šljivovice
1 / 4

Dočekali ih raširenih ruku.Grupa Metalika, koju čine Džejms Hetfild, Lars Ulrih, Kirk Hamet i Robert Truhiljo, posle osam godina ponovo je u Beogradu! Članovi američkog hevi metal benda sleteli su na aerodrom „Nikola Tesla“ privatnim avionom juče u 17 časova, iako je dolazak bio najavljen za 16 sati.

Ispred VIP ulaza dočekali su ih srpski fanovi koji već dve decenije prate njihov rad i odlaze na njihove koncerte širom sveta. Specijalno za ovaj put, u firmi koja se bavi proizvodnjom državnih simbola Srbije napravili su veliku zastavu na kojoj piše „Metalika, dobro došli kući“, a doneli su i srpsku rakiju.

- Šta je to? Rakija? Ne, ja to neću piti! Mi to nećemo piti, pijte vi! Ko zna kakvo je sranje u tome - rekao je jednom od obožavaoca tur-menadžer čuvenog benda.

Međutim, za razliku od medija, koji nisu dobili izjave od članova benda, momci sa srpskim obeležjima bar su dobili potpis Larsa Ulriha na zastavi. Bez obzira na to što nisu razgovarali s novinarima, Džejms, Lars, Kirk i Robert sa osmehom su nas pozdravili. Seli su u četiri automobila i uputili se na beogradsko Ušće, gde su potom održali koncert.

Zanima ih naše Kosovo!

Obožavaoci koji su Metaliku dočekali sa zastavom i rakijom bendu su već poklonili jednu trobojku, a kako kažu, bubnjar Lars Ulrih pomno prati situaciju na Kosovu.

- Mi smo im već dali jednu zastavu, koja stoji u prostoriji u kojoj imaju probe, a 2008. u Portugalu sam pričao s bubnjarom i on se seća koncerta u Beogradu. Čak me je pitao kakva je situacija na Kosovu - rekao je za Kurir Dražen Prostran.

Obožavaoci zakrčili puteve

Putem od aerodroma ka centru grada već oko 17.30 jedva se prolazilo, a ogromne gužve naterale su vozače da potraže kružne puteve kako bi stigli na odredište. Velike grupe obožavalaca iz celog regiona slivale su se ka Ušću, a većina je bila obučena u majice s logom Metalike.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track