Koncert Metalike za pamćenje!

Svirka do tačke usijanja!

Koncert Metalike za pamćenje!

Stars -
Legendarna američka hevi metal grupa dovela do transa više od 30.000 fanova
1 / 10

Više od spektakla!- Metalika je s vama! Došli smo da se zabavimo, nadam se da ste i vi ovde zbog toga! - iz sveg glasa je u 21.20, u mikrofon povikao Džejms Hetfild, frontmen Metalike! Posle osam godina, koliko je prošlo od njihovog poslednjeg koncerta u Beogradu,organizatori Jelen lajv i Beogradska arena ponovo su ih doveli u prestonicu. Među 30.000 fanova „metalaca“ bilo je mnogo onih koji su stigli iz Mađarske, Bugarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, pa čak i grupa Engleza. Ispred ulaza na Ušće ostalo je na hiljade obožavalaca.

Hevi metal spektakl počeo je numerom iz filma „Za šaku dolara“ Enija Morikonea. Potom su Hetfild, Lars Ulrih, Kirk Hamet i Robert Truhiljo ređali svoje hitove, a publika je bila u transu! Prikazani su i arhivski snimci sa snimanja legendarnog „Crnog albuma“ (20 godina od njegovog izdavanja obebležavaju upravo ovom turnejom).

Lukšićevo obezbeđenje ušlo s oružjem
Lukšićevo obezbeđenje ušlo s oružjem

Pometnja zbog Lukšića

Oko 20.35 časova žandarmi su s VIP ulaza rasterali posetioce i napravili slobodan prolaz za premijera Crne Gore Igora Lukšića. Kako niko od fanova nije znao o kome je reč, počeli su da dobacuju: „A mi obični, šta ćemo? Da ostanemo ovde? Što nas gurate?!“ Nekoliko minuta pošto je Lukšić ušao ponovo su oslobođeni ulazi na Ušće.

Glumci i rokeri na koncertu

Od poznatih faca na hevi metal žurki ludovali su Marija Karan, koja je bila odmah do bine, Đule Van Gog, Inspektor Blaža, Vukašin Brajić, Dragan Šormaz, Aleksandar Timofejev, Jana Milić, Sandra Drašković, Milan Jovanović Strongmen i mnogi drugi.

Ješćemo što i svi!

Rajder lista benda Metalika bila je i više nego skromna. Članovi grupe nisu pravili problem oko hrane i rekli su da će jesti sve što budu jeli i njihovi ljudi. Najvažnije im je bilo da imaju:

- sedam prostorija za svoje potrebe (za štimovanje instrumenata, za hranu, za garderobu, za masažu...)

- pristojne stolove i stolice

- piće na bini za bend

- veličinu fan pita sami su ograničili na 6.000 mesta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja