TLZP: U ovoj emisiji je bilo svega! Ivana Peters pobedila u 2. epizodi!
Foto: Prva

Šou

TLZP: U ovoj emisiji je bilo svega! Ivana Peters pobedila u 2. epizodi!

Stars -
Treća sezona rijalitija "Tvoje lice zvuči poznato" je odlično počela, a pobedu u drugoj emisiji odnela je izvanredna Ivana!

Sve već znate: poznate ličnosti imitiraju popularne domaće i svetske muzičke zvezde, a njihov nastup ocenjuju publika, drugi takmičari i žiri.

Za ovu emisiju pripremili su najbolje transformacije u koje su uložili dosta truda ali i hrabrosti.

Ono što je posebno bitno kod ovog formata jeste da za razliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika. Poeni koje takmičari osvoje se sabiraju i na osnovu njih se pravi rang lista, sve do polufinalne emisije. Šou je humanitarnog karaktera te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima, dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.

Ove godine intrigantni i zabavni takmičari Nikola Rokvić, Bogoljub Mitić Đoša, Daniel Kajmakoski, Halid Muslimović i Neša Bridžis, Ivana Peters, Ana Grubin, Katarina Ostojić Kaya, Dara Bubamara i Slavica Ćukteraš izenadiće nas svojim talentom da se uvuku u uloge domaćih i stranih muzičkih zvezda i pokažu kako se snalaze u njihovoj koži.

EMISIJU UŽIVO MOŽETE PRATITI OVDE

23:46 Usledilo je izvlačenje novih zadataka. Naravno, najveći odjek imao je Radin zadatak koja će sledeće nedelje biti u koži Jelene Karleuše:

Đoša - Đorđe Balašević

Dara- Karleuša

Slavica - Ceca

Ana - Skaj Vikler

Nikola - Enrike Iglesijas

Danijel - Tina Tarner

Ivana- Axl Rose

Halid - Davorin Popović

Kaja- Ivana Peters

Neša - Eros Ramazzotti

23:42 Ivana je odlučila kome će pokloniti svoju pobedu.

"Smislila sam da ček u vrednosti od 1000 evra prosledim udruženju roditelja "Zvončica", na Institutu Majka i dete, za decu obolelu od raka. To je za decu koja ne žive u Beogradu I tu su smeštena, porodice senekako snalaze i znam da im je mnogo teško", rekla je Ivana.

Nakon glasanja, na tabeli je bilo tesno između Neše i Ivane. Slavica je svojim glasovima prelomila. Nakon konačnog zbira, Ivana Peters imala je najveći broj poena i pobednik je druge epizode.

23:14 Nikola Rokvić predao je nagradu iz prethodne emisije. On je odlučio da novac ode u ruke udruženju roditelja, staratelja i prijatelja dece obolele od malignih bolesti - "Čika boca".

23:00 Slavica Ćukteraš bila je poslednja takmičarka i to u potpuno drugom fazonu u odnosu na prvu epizodu.

Njen zadatak bio je Gale iz grupe Kerber i numera "Ratne igre".

"Kerber je jedan od mojih omiljenih bendova, gestikulaciju si skinula super ali se Slavica otimala u trenucima ali sve u svemu, bio je dobar nastup. Čestitam, bila si dobra", rekao je Ivan.

"Super je bilo, dopada mi se Slavičin glas u ovakvom žanru, možda da snimiš nešto ovako", rekla je Ana.

"Sve je izgledalo jako interesantno ali još nisi dobila još nekog što će za tebe biti pravi izazov, da bude prava transformacija. Mi od tebe tek treba da očekujemo neka iznenađenja. Bila si dobra ali možeš mnogo, mnogo bolje", rekla je Ana.

22:43 Ivana Peters prošli put je izmamila emocije i suze ali ovog puta ponovo smo videli nešto neočekivano.

Prelepe balerine i kišu na sceni. Ivana je bila u ulozi Palome Faith i otpevala pesmu "Only love can hurt like this".U studiju je vladala divna i nežna energija.

"Ja sam Ivani rekao kako sam ja doživeo činjenicu da ona učestvuje u šouu, dok je pevala i vladala scenom večeras, ja sam bio na sedmom nebu, ovo je bilo nerealno. Sve pohvale za plesače i plesačice, ali Ivana je čudo od žene", rekao je Ivan.

"Žena peva kao zmaj, izdominirala je, sve pohvale, ovo je maestralno, magično", rekao je Knez.

"Mislim ono što je Vlado rekao, nepošteno bi bilo tvoje pevanje da komentarišem, sve je vrhunski, svaka čast, sve si dočarala, emocija na nivou", prokomentarisala je Ana.

22:32 Halida Muslimovića smo prvi put videli na štiklicama i to u ulozi koleginice Stoje, a numera je "Bela ciganka". Halid se odlično snašao, i na štiklama i u pokretima. Prva Stoja!

"Prelepa si Halide, imamo iste čarape", našalila se voditeljka Marija.

"Imate Marija i ti isti broj cipela", našalio se Ivan.

"Vidim da su moje cipele sve preživele i sad ih vidim na Halidu, doživotna garancija", rekao je Knez.

"Halide, vrhunski si odradio imitaciju", prezadovoljna je Ana.

"Nagledao sam se muškaraca kao žena u ovom šouu ali fasciniran sam Halidom, odličan je i imaš dobre noge i trebaš da ih depiliras stalno", dodao je Ivan.

"Na Tajlandu postoji trandža šou, a vi bi ste bili tamo vrhunska zvezda", našalio se Knez.

22:08 A onda još jedan spektakl za koji je angažovano preko 150 statista, a Kaju smo skinuli do gole kože...

Neša Bridžis i Kaja kao Eminem i Rihanna i numere "Stay", "Monster", "The real Slim Shady".

Osvetljena kada napunjena toplom vodom, paravan kroz koji možemo da vidimo siluetu Kajinog presvlačenja i numera "Stay" svetske dive Rijane.

Ivanović nije mogao da odoli, morao je da proveri da li je u kadi voda ili mleko, to naravno, nije omelo Kaju već je samo kroz blagi smešak nastavila da peva jednu od najlepših balada.

Usledila je brza promena, Kaja se presvlači na sceni iza paravana dok se vidi njena silueta, a Neša Bridžis u ulozi Eminema, zajedno sa brojnim statistima ulazi u studio.

Publika je bila oduševljena ovim prelazom, režijom kompletnog nastupa.

"Čuburski sleng, malo sam se privalio", objašnjavao je Neša kako je uspeo da skine zahtevno repovanje. "Bilo je mleko, nisam pio 20 godina. Pipnuo sam Kajino rebro i sve je u redu. Nešo, mislim da si pokazao nevernim tomama zašto si ti ovde, ovo je bilo fantastično, neviđena enegija! Jedan od boljih dueta u ove tri sezone, razvalili ste", rekao je Ivan.

"Neša je učio danima i noćima, nervirao se ali uspeo si, i legao ti je Eminem. Svaka čast na hrabrosti, mislim da će ovo biti zapažen nastup po mnogim stvarima", rekla je Ana.

"Ovo je bila izuzetno zahtevna numera. Izuzetno težak zadatak, biti u toj mlečnoj vodi, presvući se, sačekati Eminema... Neuporedivo si bolji u repu nego u narodnjacima. Napravili ste spektakl, svaka vam čast", rekao je Knez.

"Rebra su mi na broju, ne znam ko ruši kredibilitet ovim ljudima koji rade na sajlama", prokomentarisala je kratko Kaja mnoge spekulacije na tu temu.

21:56 Usledio je red finih narodnih melodija. Mladi Rokvić u ulozi legende Marinka Rokvića.

"Marinko i ja smo slični po statičnosti", kaže kroz osmeh Nikola u predstavljanju.

"Aaaaaaaa Marinko, puca ti glas, nisi me tako učio", našalio si Nikola gledajući očev nastup na Jutjubu. Nikola dodaje da njegov otac ima specifičnu boju glasa koju je lako imitirati.

Međutim, on je i ovaj put razbio. Reč je o čuvenom hitu "Skintica". Sjajna maska i fantastičan glas, identičan Marinku. Potpuni haos je nastao kada se Marinku pridružio sinu na sceni. Rokvići su pozdravljeni gromoglasim aplauzom, napravili su sjajan štimung u studiju.

"Kad sam ga video, vratio sam se trideset i kusur godina unazad" prokomentarisao je Marinko Nikolinu masku.

"Kako da iskomentarišem mojeprijatelje. Bilo je maestralno, Marinka smo videli u mlađem izdanju, svaka čast, ni jednog momenta nisam sumnjao u tebe Nikola”, rekao je Knez.

"Jedna od mojih omiljenih pesama, ti si odličan pevač, maska odlična, kao da te je Marinko pravio", rekao je Ivan.

"Ovo je ono što najbolje radiš, izvini, znam da si skoro prešao u pop. Mislim da ti nije bilo teško, sve u svemu kompletna imitacija", rekla je Ana.

21:39 Šou se nastavio nastupom Ane Grubin koja je ovaj put bila u ulozi MO sa pesmom "Lean on".

"Bravo, uspela sam", prokomentarisala je Ana uzbuđeno u trenutku kada je završila nastup.

"Ispod palme na obali mora, da li si ikad nosila takve čarapice? Ja kao tvoj kolega mogu samo da te podržim, još malo kondicije i razvalićeš ih sve", rekao je Ivan.

"Meni se ovaj nastup dopada, svašta nešto je tu bilo...sve si otpevala kako treba i nema više treme", rekla je Ana.

"Ana je sve bolja i bolja, ta trema te polako napušta. U prvoj epizodi je bilo evidentno da je imaš, sada je mnogo bolje. Nastup je bio svetski, pesmi si dala novo ruho, meni se sve to dopalo", prokomentarisao je Knez.

21:25 Usledio je još jedan spektakl. Đoša i Dara kao Rambo i Knez – "Adio/Đede Niko/Balkan boy".

U najavnom džinglu u kojem ih gledamo kako se pripremaju, Dara je prokomentarisala: "Za deset godina karijere nisam imitirala muškarca".

Đoša se nadovezao na svoju parnterku na sceni "Ona je živi seksipil, sitna i dinamitna. Previše voli da se slika, naročito selfije i sledeći put da ne radi to sama, već da me pozove", našalio se Đoša.

Publika je bila oduševljena Darinom transformacijom. Svi su komentarisali da je ista Rambo. A osim izgleda, pevačica se zaista potrudila da verodostojno izimitira Ramba. Na sceni je naravno postavljen i auto "Lada". A ovaj šou, kao što smo već i navikli ima stalna iznenađenja, pa i za same učesnike.

Naime, Dari se na sceni pridružio lično Rambo. “Rambo kakvo iznenađenje!”, uzviknula je Dara pa dodala:

"Pa vi niste normalni, pomislila sam - ko se ovo maskirao u mene".

Rambo i Rambo na sceni. "Važno je da se narod zabavlja. To je takozvani šoubizniš. Ti šou a ja biznis" rekao je pevač.

Knez se malo nasekirao jer Đoša nije pogodio tonalitet pri prvim taktovima pesme ali mu se generalno dopao nastup: "Skinuo si čuveni pogled na daljinu, pogrešio si prvi takt, i imao se pokret u "adio". Bio si dobar, baš si se potrudio".

"Dara je bila fenomenalna. Šta ima veze što su ufulali taktove, ufulam i ja, bili su zabavni", nadovezao se Rambo na Knezov komentar.

Ani su Đoša i Dara bili sjajni, a Ivanu je nastup bio uzbudljiv.

21:03 Prvi se predstavio Daniel Kajmakoski! On se našao u ulozi svetske zvezde Bruna Marsa sa pesmom "Uptown". Danijel se sa sa plesačima našao u publici, a potom izašao na scenu. Za ovog momka ne postoji težak zadatak. Vikleri na glavi, havajski ten, sjajan glas I fantastično đuskanje obeležili su prvi nastup.

Žiri je bio oduševljen. Gostujući sudija Knez ne voli ulogu žirija ali ovo je bilo veliko zadovoljstvo za njega.

"Bio si sjajan i ti si jedan od najboljih muških vokala na ovim prostorima, koreografija je bila fenomenalna. Igrači su najpravili sjajnu atmosferu", oduševljeno je prokomentarisao Knez.

"Ja sam ovo emotivno doživeo, moja pokojna baba je nosila papilotne. Bilo je fantastično i koliko je bitno da imaš pravu numeru, da pokažeš sve svoje talente", našalio se Ivan.

"Bila sam jako srećna kada je dobio ovu numeru, otpevao si vrhunski, ti si vanserijski pevač. Dao si 100 odsto sebe", rekla je Ana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja