KRISTIJANOVA MAMA STIGLA U BEOGRAD: Situacija je potresna, čekamo lekare da vidimo šta dalje
Foto: Kurir

Hoće li ga spasiti zatvora?

KRISTIJANOVA MAMA STIGLA U BEOGRAD: Situacija je potresna, čekamo lekare da vidimo šta dalje

Stars -
Kristijan je doveo majku iz Nemačke u Beograd, koju će odvesti na sve lekarske preglede kako bi se utvrdilo njeno zdravstveno stanje, a da li će mu ona pomoći da odloži robiju, to ćemo tek saznati.

Bivši učesnik "Farme" Kristijan Golubović ponovo je priložio molbu za odlaganje izdržavanja zatvorske kazne, a ovog puta kao razlog naveo je bolesnu majku, koju je pozvao da dođe u Srbiju kako bi se brinuo o njoj.

Ona je danas doputovala u Beograd iz Nemačke, gde inače živi.

"Mima je jutros doputovala i počinje sa analizama. Veoma je loše, lekari su u Nemačkoj posumnjali na rak tiroidne žlezde, a ona ima problem sa izuzetno visokim šećerom u krvi, slepilom i demencijom", navodi izvor blizak Goluboviću.

Kristijan je već zakazao sve preglede, jer je njegovoj majci poprilično loše i jedva se kreće. Ukoliko se ispostavi da je zdravstveno stanje njegove majke kritično, postoji mogućnost da Kristijan po treći put odloži robiju.

"To je sve jako tužno. Potresna je cela situacija, majka mi je u ozbiljnom stanju. Ne foliram se kao što mnogi misle. Čekamo lekarske nalaze, pa ćemo videti kako ćemo dalje", rekao je Golubović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja