A NA FARMI - MUK: Jelena Golubović i njena mama ušle na imanje da naprave haos
Foto: Printskrin

Ulazi skandal majstor

A NA FARMI - MUK: Jelena Golubović i njena mama ušle na imanje da naprave haos

Stars -
Rediteljka je povela mamu Svetlanu na imanje u Lisović, kako bi joj pokazala mesto po kome je postala poznata.

Samo dan nakon što je farmere iznenadila novom ukućankom Jasminom Medenicom, Zadruga je za pripremila novo iznenađenje za takmičare.

Na imanje su se uselile pobednica pete sezone "Farme" Jelena Golubović, sa majkom Svetlanom. Poznata kao skandal majstor, Jelena će sigurno podgrejati atmosferu na farmi, a videćemo kako će se Svetlana snaći u ovom takmičenju.

Tok emisije možete gledati ovde:

00.37 Jelena i njena mama su stigle.

Svi su krenuli da se pozdravljaju, ali niko se nije oduševio ulaskom. Vesna Zmijanac se pozdravila sa Jelenom i rekla da se bori sa "ovim budalama".

Jasmina Medenica je veoma srdačno zagrlila Jelenu, dok je rediteljka bila zbunjena. Njena mama se polako upoznavala sa svim farmerima i rekla im da je pomalo pratila događanja na imanju.

Golubovićeva je šokirana što joj se Lepi Mića obradovao. "Mi smo ratni drugovi, iskreni neprijatelji. Kao i sa Zoricom Marković. A nikakvu Sašku Karan ne poznajem", rekla je Jelena.

"Ona nikoga ne poštuje, veoma je bezobrazna i strašna, velik igrač. Pazite se svi", poručio je Mića svima!

00.35 Dušica je došla na Farmu da im saopšti ko ulazi na imanje.

"Zadruga je primetila da vam je kuća u haosu, da je higijena užasna. Oni su odlučili da vam treba pomoć. Niste mogli da se složiti oko mnogih stvari. Bilo je tu kašnjenja, nediscipline.. Dobićete pomoć. Ulazi vam dva Farmera", rekla je voditeljka.

00.30 Jelena i njena mama Svetlana stižu na imanje.

23.06 Ognjen je pitao koga se plaši na imanju. "Plašim se samo agresivnih osoba. Za sada samo Saške Karan.

22.41 U studio je stigla i majka Jelene Golubović, gospođa Svetlana.

"Da mi je neko rekao da ću i ja jednog dana ući u rijaliti, rekla bih da ne dolazi u obzir. Plakala sam kada je Jelena ulazila. Ona je već formirani igrač, a oni svi znaju šta da očekuju", rekla je Svetlana.

22.35 Jelena Golubović je kod Ognjena u studiju.

"Vidim da me sanjaju na imanju i dozivaju", rekla je Jelena nasmejano i dodala da jedva čeka da uđe.

Ona je pričala sa voditeljem gde je sve putovala i dodala da joj je čudno što je ljudi nisu prepoznali u inostranstvu. "Malo je dosadan kad si niko. Onda tek vidiš razliku", objasnila je rediteljka.

"Samo sam stigla da gledam Farmu jednu noć. Videla sam da me pozdravljaju Saška, baba Zorica... Ona je bila rekla "Da je bitna, do sada bi ušla", a ja sam se samo nasmejala. Ja nijednu tajnu nikada nisam imala", rekla je Golubovićeva.

22.12 Dušica je na imanju i pitala je Nikolu koga je izabrao za sluge. "Dvoumio sam se za muškarca, i dalje se dvoumim. Ženski sluga će biti Ceca. Što se tiče muškog sluge, biće Filip. On je moj veoma dobar drug. On će skontati zašto sam njega izabrao. Voleo bih da vide da li će se složiti u štali. Mislim da većina farmera voli Filipa nego Cecu. Možda sam mogao da izmiksujem i da stavim nekog drugog, ali to je bila želja farmera koji je napustio imanje, ja sam mu je ispunio", rekao je Nikola.

"Mislim da je Bane sada srećan. Ja sam očekivala da ću biti sluga. Dvoumila sam se da li ću biti ja ili Dušica, ali ispostavilo se da sam ja. Znam što me je stavio sa Filipom, misli da sam slaba i da će se nešto desiti sa njim, a neće sigurno", rekla je Dušica.

Nikola je rekao da su od muških bili u igri Žika i Crni. "Nisam hteo Žiku jer bi svi mislili da mu ja nešto vraćam, i možda bi bio dobar sluga, ali ipak je Fića".

"Ne ljutim se na Džonija uopšte. Malo me smara miris iz štale, jer ima više životinja nego u zoološkom vrtu. Kupam se na 3 dana, a sad ću morati svaki...", rekao je Filip.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja