SORAJA MENJA KARIJERU: Pravim stranku i idem na sledeće izbore!
Foto: Nemanja Pančić

Starleta diže ruke od estrade

SORAJA MENJA KARIJERU: Pravim stranku i idem na sledeće izbore!

Stars -

Podršku ću tražiti od 350.000 pratilaca na društvenim mrežama. Moja partija delovaće u skladu s ustavom, zakonom, programom i statutom

I to smo dočekali! Soraja Vučelić (28) osniva stranku i želi da uđe u parlament! Novopečena voditeljka poručuje da želi da zastupa interese svojih pristalica s društvenih mreža u javnosti, a taj broj uopšte nije mali. Politika kao izazov Prsata rijaliti zvezda na Fejsbuku ima oko 90.000 pratilaca, na Tviteru 60.000, a najviše na Instagramu - oko 200.000. S obzirom na to da je za osnivanje partije u Srbiji potrebno 10.000 potpisa punoletnih građana, Vučelićeva je ubeđena da će to za nju biti „mačji kašalj“. - Završila sam psihologiju na Filozofskom fakultetu i s diplomom mogu da biram kojim unosnim poslom želim da se bavim. Međutim, nedavno su mi neki bitni ljudi, čija imena ne želim da otkrijem, predložili da osnujem svoju političku stranku jer imam veliki broj fanova i podršku na društvenim mrežama. O osnivanju stranke dotad nisam razmišljala, ali shvatila sam da bi to za mene bio pravi izazov jer nikad nisam imala dodira s politikom. Ako sve bude išlo po planu, moja stranka bi delovala u skladu s ustavom, zakonom, programom, statutom i drugim opštim aktima - počela je Soraja da se izražava kao pravi političar. Ona je ubeđena da će uspeti da preda listu za vanredne parlamentarne izbore, zakazane za 24. april.

Soraja: Tadić je odličan političar, čije stavove veoma cenim. Međutim, više mi se sviđa kako politiku danas vodi Vučić
Soraja: Tadić je odličan političar, čije stavove veoma cenim. Međutim, više mi se sviđa kako politiku danas vodi Vučić

Završila psihologiju S obzirom na to da tvrdi da je završila isti fakultet kao bivši predsednik Srbije Boris Tadić, pitali smo je da li će u njemu tražiti političkog saveznika. - Tadić je odličan političar, čije stavove veoma cenim. Međutim, više mi se sviđa kako politiku danas vodi Aleksandar Vučić - kaže Vučelićeva.

Uzor ĆIĆOLINA POVUKLA NOGU Soraja nije jedina žena iz sveta estrade koja želi da se bavi politikom. Nogu je povukla bivša porno-glumica Ilona Ana Staler, poznatija kao Ćićolina, koja je i postala poslanica italijanskog parlamenta.

HOĆE U PARLAMENT Kreće stopama bivše „Modelsice“ AJFONKA ŽELI DA KOPIRA NEVENU Članica nekada popularne grupe Models Nevena Stamenković nije osnovala stranku, ali se domogla Skupštine. Bila je poslanica iz redova Nove Srbije, a nedavno je prešla u SNS. Njenim stopama hoće da krene i Tijana Ajfon. - Vidim sebe u parlamentu. Odlazim na razne žurke, svuda se krećem. Na tim žurkama upoznajem i razne ljude, tu su i moćni političari. Oni vole moje društvo, uživaju kad sam pored njih, a meni prija da sedim s tim ljudima. Dok ne završim fakultet, znam da mi nema mesta među poslanicima, ali ću uspeti i u tome, kao što sam uspela u svemu što sam zacrtala - rekla je u „Parovima“.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja