(VIDEO) TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Fantastična Kaja odnela pobedu kao Sem Smit
Foto: Aleksandar Krstović

Pevački šou

(VIDEO) TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Fantastična Kaja odnela pobedu kao Sem Smit

Stars -
Humanitarni šou program “Tvoje lice zvuči poznato” i ove nedelje doneo je eksploziju smeha i zabave na sceni.

Tome su doprineli kako takmičari tako i sjajan žiri koji je ovoga puta bio pojačan velikim šoumenom i sjajnim glumcem Brankom Đurićem Đurom.

Večerašnja emisija pokazala je sjajne transformacije, a pobedu je odnela Katarina Ostojić koja je izuzetno otpevala pesmu Sema Smita.

Tok emisije:

23: 50 Posle proglašenja pobede usledeo je izbor zadataka za sledeću nedelju:

Neša – Who See

Đoša – John Leguizamo (Moulin Rouge)

Ana – Nicole Kidman (Moulin Rouge)

Nikola – Ewan McGregor (Moulin Rouge)

Dara – Vlado Georgiev

Halid – Saša Lošić

Kaja – Halid Bešlić

Ivana – Shakira

Daniel – Karolina Gočeva

Suzana – Kylie Minogue

23: 40 Nakon glasanja žirija i takmičara za pobednika proglašena je Katarina Ostojić. Ona će 1.000 evra odneti u Sigurnu kuću.

“Bili su sa nama i ide upravo njima. Toliko je žena koje trpe nasilje, i ja kao žena želim da 1.000 evra namenim njima”, rekla je Kaja.

23:05 Poslednji na scenu je izašao Halid Muslimović u ulozi, kako je rekao jednog od svojih idola - Zdravka Čolića. Uz vatrene igračice i u crvenom prepoznatljivom sakou otpevao je dva velika hita “Zelena si reka bila” i “Čaje šukarije”.

"Halide hoćeš da ti kažem iskreno ili da ostanemo prijatelji? Prvi deo bio je ni nalik Čoli, imaš taj narodnjački triler i ne možeš da ga izgubiš, ali druga pesma ti je legla kao šaka na oko. Čola bi rekao: “Maco dobar si bio”, rekao je Đura.

"Dopao si mi se sako, frizura… Nemojte, slab sam na Halida… Put putujem moj jarane. Meni je Halidova ćerka prišla da se slikamo, ne mogu da budem loš. Ja ću večeras da budem Ana Kokić i kažem ono što bi ona, a ona neka bude ja. Bravo, odličan si bio", izjasnio se Vlado.

"Ne treba nikoga kritikovati, nismo zato ovde, ovo je šou humanitarnog i zabavnog karaktera, ali sa Halidom ću morati da razgovaram malo…Pevanje ne bih komentarisala, što se tiče imitacije, moramo malo da se popravimo…" istakla je Ana Kokić, a Ivan je primetio da Halid liči na nekoga.

"Ti si suviše Halid Muslimović da bi mogao da budeš bilo ko drugi. Deluješ mi kao ugojeni Patrik Svejzi. I bravo za vedar duh i osmeh koji širiš ovde."

Halid kao Zdravko Čolić, ep. 04. sez 03. :)

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on Sunday, March 27, 2016

22:48 Ne treba da žalimo što nikada nismo posetili Kodak teatar gde se održava dodela Oskara, jer posle Gage sledi numera koja je osvojila zlatnu statuu,a izvodi je Sem Smit, najavila je Marija Katarinu Ostojić. Kada je Kaja zapevala pesmu “Writings on The Wall” kao Sem Smit, svi su se složili sa Marijom.

“Moje emocije će biti na vrhu jer je Sam Smit neko koga svi u kući obožavamo, ćerka, suprug i ja”, rekla je Kaja. Publika je pozdravila Katarininu imitaciju, a pre svega božanstveno pevanje gromoglasnim aplauzom, a pohvale su potom usledile i od žirija.

"Izgleda da stvarno nemam sreće (nisam video ni Kaju ) a još si i ti Marija u pantalonama. Katarina ne poznajem te od pre ali to što sam čuo je fascinantno. Dosta je zahtevna pesma. Stvarno, svaka čast", oduševljen je bio Đura, a Ivan se osvrnuo i na prošlu epizodu gde je takođe pokazala neverovatnu sposobnost transformisanja.

"Mislim da dugujemo Kaji priču za prošlu epizodu. Bio ti je ukraden šou i nisam stigao da komentarišem tada kako si pevala super. Od prve epizode pokazuješ koliko si super pevačica. Ova pesma ti je legla. Podsećaš me na Anu Kokić koja je isto tako od početka krenula, možda treba da pronađeš pravac u kojem ćeš da se krećeš i možda sledeće godine budeš žiri ovde", rekao je Ivan, što je oduševilo Kaju.

"Zavidim im što su oni tu a ja ovde. Kaja je do sada pokazala mnogo toga. Nisam sigurna čime još može da nas iznenadi. Imala je jako težak i zahtevan pevački zadatak. Nadam se još mnogim iznenađenjima", bila je kratka Ana.

Vlado Georgiev je bio izuzetno iznenađen, priznao je da je Kaja vrhunksi otpevala pesmu.

"Kaja je konačno pokazala nešto večeras što ume, a to je da peva. A ne samo da je bacate po ovim sajlama. Pohvalio bih produkciju, uložen je trud, orkestar, svi ovi ljudi. Jako si lepo otpevala, malo si androgeno izgledala sa maskom. Izuzetno sam iznenađen".

Kaja kao Sem Smit, ep. 04. sez. 03. :)

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on Sunday, March 27, 2016

22:35 Neša Bridžis zablistao je kao Dara Bubamara, njegova imitacija je sve nasmejala u studiju, a Radojku Adžić posebno. Sa njim je nastupio reper Cvija, zajedno su otpevali pesmu "Noć za nas". Cvija je posle nastupa pohvalio Bridžisa: “Baš si prava Dara”. A Marija dodala: “Baš si prava mačka”.

 Foto: Aleksandar Krstović
Foto: Aleksandar Krstović

Dara je bila oduševljena. ”Stvarno si bio fenomenalan i kada si uradio ono na podu, to je iz druge pesme, Seksi mama”.

Foto: Aleksandar Krstović
Foto: Aleksandar Krstović

"Svašta bih mogao da ti kažem. Učinio si sebi uslugu, posle ovog nastupa te više niko neće shvatiti ozbiljno. Investirao si u svoju karijeru. Daro, on je fit u odnosu na tebe, ima i bolje nogice, nemoj da se ljutiš. Priroda je kriva. Veoma hrabar potez, skinuo si hod, ono sa rukom i tverkovanje… mada ti je nedostajalo malo materijala", rekao je Ivan Ivanović, a Vladi se takođe dopalo to što je Neša imao hrabrosti.

"Izuzetno, bio si stvarno strava. Odličan si bio, strašna si Dara bio i sve pohvale za hrabrost", rekao je on.

"Vidiš da izgleda stvarno nije lako biti Dara Bubamara. Posebne pohvale za tverkovanje, mislim da se i Dara slaže sa nama da je ovo sve bilo odlično", izjavila je Ana Kokić, a Đura je priznao da se veoma zabavio.

"Došao sam u pogrešnu epizodu. Sve lepe devojke su obučene u muškarce, a muškarci u žene. Nadam se da Dara ima lepše noge od tebe. Imaš puno Dara Bubamara", rekao je Đura.

Neša kao Dara Bubamara, ep. 04. sez. 03. :)

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on Sunday, March 27, 2016

22:17 Nastup posle Ane sve je podigao na noge, Ivana Peters i Nikola Rokvić dobili su zaslužene aplauze. Ivana kao Fredi Merkjuri i Nikola kao Montserat izveli su čuvenu pesmu "Barcelona". Žiri je bio impresioniran izvedbom i svi su ustali na noge kako bi izvođačima odali čast.

"Ne znam Ivana da li postoji nešto što ne znaš da otpevaš? Ovo je bilo neverovatno. Malo bolji Fredi nego Monserat, ali i tebi Nikola sve pohvale", rekao je Ivan, a Vlado je bio oduševljen.

"Prvo sam se pitao zašto ne obrnuto, a onda ste me demantovali na polovini. Jako dobro, izuzetna numera. Ivana fenomenalna, Nikola svaka čast. Vrlo stoički nosiš te maske i ta tela. Mislim da će te do kraja emisije Marinko izbaciti na ulicu", našalio se Georgiev.

"Vratili ste me u detinjstvo i hvala vam puno na tome. O vašim glasovnim mogućnostima je suvišno pričati i Srbija je sigurno ponosna što ima takve pevače kao što ste vi", rekla je Ana Kokić.

"Sad vidim koliko ste mi nedostajali. Bio je spektakularan nastup, skinula si njegove pokrete, samo što je govor zbog tih veštačkih zuba više američki nego britiš. Ovo što sam čuo je vrh vrhova. Nikola na taj izgled mogu reći pre “mojne s.at”, nego Monserat", prokomentarisao je Đura..

Ivana i Nikola kao Fredi Merkjuri i Monserat, ep. 04. sez. 03. :)

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on Sunday, March 27, 2016

22:02 Ana Grubin kao Ladi Gaga bila je sledeća. "Na dodeli Oskara ove godine Ladi Gaga je otpevala pesmu posvećenu žrtvama nasilja. Večeras mi šaljemo istu poruku, a na sceni će se pojaviti upravo one koje su to preživele", najavila je nastup Marija.

Ana je izašla na binu zajedno sa ženama koje su pretrpele nasilje. Sa porukama na rukama, “ne daj”, “bori se”,” idemo dalje”, “ti nisi kriva”, “ne bojim se”…podigle su ruke i pevale zajedno sa Anom “Till It Happens to You”. Bilo je veoma dirljivo i emotivno. Ana se rasplakala, devojke su plakale, a Marija im se zahvalila što su došle.

”Želim da vam odam duboko poštovanje. I kada smo rekli da ova pesma šalje jaku poruku tako smo zaista i mislili. Žrtve nasilja treba da budu prihvaćene i primećene i da budete primer svim ženama koje prolaze kroz slično. Sa nama su bile i dame koje pružaju podršku svim ovim damama”, rekla je Marija.

"Teško je bilo šta reći i komentarisati, nastup je bio impresivan. Bravo za devojke i za nihov ponos i njihovu hrabrost", bio je jasan Đura. Ivan je zaključio da je Marija sve rekla i da nema šta da doda.

"Ja bih rekao Ani da je ovo njeno najbolje izdanje do sada i da sam večeras primetio da imaš tu neku sposobnost da kad nešto osetiš možeš i da preneseš i stvarno si uspela. Pohvale za nastup i za žene koje nisu ostale kod kuće i ćutale. To je užasno i postoji od kada postoji i svet I sa tim se moramo boriti. Nemojte zaboraviti da postoji i nasilje nad muškarcima i nad decom", rekao je Vlado.

"Izvela je ovo emotivno i divno. Žena koja šalje snažnu poruku i pohvala za ove žene koje su izašle i nisu se skrivale. Ana je mnogo lepša od Ledi Gage", izrazila je Ana Kokić svoje mišljenje i odala zahvalnost svim ženama koje su pristale da dođu u studio.

Ana kao Lejdi Gaga, ep. 04. sez. 03 :)

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on Sunday, March 27, 2016

21:36 Dara Bubamara i Đoša kao Saša Matić i Severina najavljivali su ozbiljan šou koji se potom i dogodio. Marija je rekla da sledi smehotres, jer nastupaju njih dvoje. Dara je naglasila da voli da radi sa Đošom i da ona peva ozbiljnije, a on smešnije pesme. Prvo je Dara otpevala pesmu "More tuge", i glasom i stasom zaličila na poznatog pevača, a onda je na scenu izašao Đoša i ozbiljan nastup pretvorio se u komediju.

U crvenoj haljini, sa veštačkim ustima potrudio se da bude Severina. Zajedno su otpevali hit "Nađi novu ljubav", da bi Đoša sam nastavio da zabavlja publiku pevajući Severininu pesmu "Moja štikla". Dok je skakao čak se i okliznuo, ali su momci uspeli da ga pridrže da ne padne. Svi su se smejali do suza. Ivanu i Đuri je toliko bilo zabavno da su uzeli Đošin bodi kako bi pokazali da zajedno mogu da uđu u njega.

"Ovako nešto niste imali sigurno, u milenijumu celom. Jedino što sam novi ovde i ne poznajem takmičare. Ja ne znam ko je Dara a ko je Đoša, Šalim se, prepoznajem. Nisam ljubitelj Severine ali sad si mi je zgadio. Odlična pesma i sjajna izvedba Saše, a što se tiče Severine zamalo špagu da napraviš. Ko se dima ne nadimi taj nema šanse Severinu da… Za Sašu Matić mogu reći, izvrsna pesma, sjajna izvedba, zabavna maska…" smatra Đura.

"Ti ličiš Đošo na Zoricu Marković. Drago mi je da nisi pao jer se ne bi oporavio ni ti, ni ovaj šou, ni ova bina. Za Sašu Matića rekao bih da mi više zaličio na Ivicu Dačića, a pevanje Darin glas… Vi ste mi takav par da ne mogu da ne umrem od smeha kad vas vidim", rekao je Ivan Ivanović. Tokom komentarisanja Marija je pokazala korset koji je Đoša morao da nosi, a tada su na scenu izašli članovi žirija i obukli crveni kostim. U studiu je postalo veoma smešno a sam Vlado je rekao kako je skoro zaboravio nastup od scene koje su priredili Ivan i Đura.

"Stvarno mi je žao što su učinili da zaboravim ovaj nastup. Hteo bih da pohvalim Đuru i Ivana. Publika je u studiju pokazala da više voli rijaliti od bilo čega i da je ovo rijaliti društvo. Zaboravili smo da je ova maska koju nosi Radojka fenomenalna, jer ju je Đoša svojom dozom rijalitija zapostavio…Đošo predložio bih produkciji da imitiraš onog nilskog konja kada igra, iz crtanog filma…uzeo bi 12 poena", rekao je Vlado.

"Ti ličiš Đošo na Zoricu Marković. Drago mi je da nisi pao jer se ne bi oporavio ni ti, ni ovaj šou, ni ova bina. Za Sašu Matića rekao bih da mi više zaličio na Ivicu Dačića, a pevanje Darin glas… Vi ste mi takav par da ne mogu da ne umrem od smeha kad vas vidim", prokomentarisoa je Ivan Ivanović. Ana Kokić nije mogla da prestane sa smejanjem.

"Nisam mogla da prestanem da se smejem, čak sam se i zaplakala od smeha. Moram da pohvalim Daru, sjajno je otpevala ove pesme sa puno emocija. A Đošu bih takođe pohvalila i mogu da zapazim da je smršao. Sad je kao posteljina za jedana krevet. U kombinaciji ste šou", zaključila je pevačica.

Dara i Đoša kao Saša Matić i Severina , ep. 04. sez. 03. :)

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on Sunday, March 27, 2016

21:24 “Naš novi član klana je stigao. NIje joj bilo lako jer prvi zadatak koji je dobila je izuzetno težak. Sigurna je u sebe, iako ima mali strah kako će uspeti sve da savlada. Ali izazovi su ono što nju u životu pokreće”, najavila je Marija Suzanu Mančić, koja nastupa u ulozi Harisa Džinovića.

Suzana je srećna što je deo ovog šou programa istakavši da je ovo pozitivna ludnica, pravi cirkus za odrasle.

“Moram da priznam da sam maštala da budem ovde I izvodim kerefeke. Volim da radim, naročito nešto novo”.

Posle odličnog nastupa bila je potpuno u ulozi.

Suzana kao Haris Džinović, ep. 04. sez. 03. :)

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on Sunday, March 27, 2016

"Dobro došla, Nema te gume koja može da sakrije tvoju lepotu. Kako li Haris ovo doživljava? Haris nema velike grudi, Dala si sve od sebe, mogao bi Haris da razmisli da promeni boju očiju. Ne vrede ni brkovi ni guma, mnogo si lepa", rekao je Ivan Ivanović.

"Vrlo neobično. Malo šokantno, iz brkatog čoveka izlazi fini ženski glas, malo bizarno a malo i interesantno. Kao brko bila si odlična. Dobro došla u šou", izneo je Vlado svoje mišljenje.

Ana Kokić se obradovala Suzani i istakla je da joj je veoma drago što se voditeljka pridružila TLZP-u.

"Drago mi je što si ovde. Da se podsete gledaoci kako divno pevaš. Imala si malo vremena da se spremiš iako nije bila zahtevna koreografija. Odlična si bila", rekla je Ana.

21:10 Prvi takmičar Danijel Kajmakoski zajedno sa trubačima, orkestra “Danijela” napravio je nezaboravnu atmosferu imitirajući Gorana Bregovića. Pesma "Kalašnjikov" bila je raj za oči i uši u izvođenju talentovanog makedonskog pevača. A to je potvrdio i žiri.

Kajmakoski kao Goran Bregović, ep. 04. sez 03. :)

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on Sunday, March 27, 2016

Tokom izvedbe pesme ceo žiri je igrao, pa je Ana imala jednu molbu.

"Pošto se žiri zabavljao ovde, može li jedna pesma za njih?" pitala je Kokićeva a onda je orkestar odsvirao “Mesečinu”. "Danijele ti si bio super kao i uvek i dopada mi se što si bio energičan i verujem da si zavoleo ovu vrstu muzike", zaključila je pevačica.

"Moj prvi povratak i odmah pesma uživo, odlično, skinuo si ga, čak i gard s leđa pljunitu Brega. Pozdravio bih i mladog bubnjara, čestitke", bio je jasan Đura, a Ivan Ivanović je imao zanimljiv komentar.

"Verovatno ti je laknulo kad si video da treba da imitiraš Bregu, jer on stalno sedi, lakše od Tine. Bravo!"

"Super što mladi neguju tradiciju, nose opanke i sviraju pravu tradicionalnu muziku. Ti si bio čak i bolji Brega od Brege, on ne voli da se ističe. Bio si odličan", rekao je Vlado.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track