(VIDEO) FARMA IZBACIVANJE: Kristina napustila imanje i to u suzama zbog...
Foto: Printskrin

Rijaliti

(VIDEO) FARMA IZBACIVANJE: Kristina napustila imanje i to u suzama zbog...

Stars -
Na poznatom imanju u Lisoviću situacija postala sve napetija, a jedan od takmičara večeras je napustio rijaliti i izgubio šansu da osvoji 50.000 evra.

Iza farmera je burna nedelja u kojoj je Marina Perazić čak od Proke proglašena za neuspešnu gazdaricu. Toliko svađa, polivanja, suza, odavno nismo videli u jednoj nedelji.

Nominovani ove nedelje su Kristina koja je kao sluga dobila najviše štapića i Marija koju je nominovala publika. Nakon borbe u areni, Kristina je napustila takmičenje.

Tok takmičenja:

00:50 Na samom kraju pozdravila se sa Filipom Đukićem i to na iznenađenje svih.

"Gledajte svi", rekla je i poljubila ga u usta a onda dodala: "Rekla sam kad izađem sa Farme".

00:43 Posle dupliranja glasova Marija ima 81 odsto glasova, dok je Kristina osvojila 19 odsto glasova. Kristina napušta imanje!

Počela je da skače od sreće! "Ovo je nemoguće, ovo je san. Neka mi neko udari šamar da vidim da ne sanjam", govorila je i plakala od sreće.

00:40 Glasovi su duplirani Mariji, ona je više pojela.

00:35 Devojke su stigle u arenu ali borba je nešto drugačija sada. Svaka je dobila po činiju sa jagodama i šlagom. Poenta je da samo ustima pojede sve do kraja, ta je pobednica ove igre.

Kristina je uživala u ovome jer, kako kaže, nije htela da se pati kad želi da Marija ima duple glasove.

00:20 Marina Perazić je ovonedeljna gazdarica, a evo kako komentariše njenu nedelju:

"Ja mislim da je ovo najluđa nedelja pošto je bilo svakog dana ljute paprike u jelu. Jelena mi je prekidala svaku rečenicu, nije mi davala ništa da kažem. Onda je keva bacila džigericu koju je Saška zaljutila pa je Saška dobila ulje i brašno po glavi. Tako smo ostali bez poslednjeg ulja i brašna pa ne znam šta ćemo jesti. Mića je ukrao spiskove za predstave, Miki me optužio da sam izgubila ovčicu. Trudili su se jako da me proglase ludom i smušenom ali ja imam stvari pod kontrolom. Samo 5-6 farmera su mi pomagali, ostali nisu hteli. Nisu hteli čak ni na moj Uskrs. Tada sam očekivala da će bar tog dana da mi pomognu da se očisti kuća", rekla je Marina a onda dodala da joj je najteže bilo što za Uskrs nije bila sa svojim ocem koji ima 83 godine i jako emotivno provodi sve to.

Za svoje gazdovanje dala bi lošu ocenu i to zahvaljujući farmerima koji su pravili haos.

00:07 Goga Aleksić je naredna Ognjenova sagovornica.

"Ja sam odlično. Uvek sam nasmejana i raspoložena, čak i kad me muče neke muke. Želim da zagrlim svoju majku i da vidim kako je. Nije mi prijatno kada vidim snimke jer ja sam žensko ali opet, nisam ja ništa toliko loše uradila", rekla je ona.

"Kada sam dolazila ovamo mama mi je rekla da mogu sve samo da ne pijem. Inače sam ja normalna skroz ali samo ako popijem rakiju ne mogu da verujem. Stvarno sam luda ako se opet uhvatim za rakiju, ne želim da budem obeležena kao neki alkoholičar."

Goga je konačno priznala da se seća šta je radila sa Filipom na poslednjoj žurki."Sećam se sve ali to je ok, mi smo mladi. mi imamo tu relaciju da je četvrtak naš dan ali ne znam da li će i dalje tako biti. Ne stidim se, sve je ok ali kada gledam šta sve Filip radi sa strane, meni je smešno. Sve devojke se nešto lepe za njega."

23:35 Odnos Saške Karan i Jelene Golubović iznenadio je mnoge. Do skoro su bile krvne neprijateljice a sada se druže. Evo šta Saška kaže o tome:

"Znam da nije bilo očekivano da ja i Jelena budemo u dobrim odnosima ali jednostavno smo ih zamrzle pošto sada trenutno nemamo šta da kažemo jedna o drugoj, sve je rečeno. Šta će se dalje dešavati ne znam, možda se i sutra dogodi nešto. Složile smo se da nećemo jedna drugoj dirati porodicu i to je to. Ona i ja nismo neke prijateljice ali eto, funkcionišemo zarad bitisanja ovde. Znam da niko to nije očekivao ali bolje da imam jednog iskrenog neprijatelja nego 20 i nešto lažnih prijatelje", rekla je Saška.

23:29 Despot je imao samo najlepše reči za svoju prijateljicu Mariju.

"Kristina kada želi da pomogne i ima volju, šta god da joj kažete ona će uraditi ali kad neće, neće i kraj. A Marija je vredna, sve je tamo radila. Radila je najviše od ovih mlađih devojaka sigurno", rekao je on.

23:21 Kristinina tetka ispričala je kako podnose kada vide da je Kristina iznervirana i povređena.

"Ja i nekako podnosim to što gledam ali Kristinina majka ne. Vodili su je u hitnu zbog pritiska", otkrila je ona.

23:07 Filip je postao glavni zavodnik na Farmi a ni njemu nije jasno kako.

"Ne znam majke mi, ja ne znam šta je ovo sa devojkama. Verovatno kapiraju gde smo, da smo napolju sigurno bi me gađale ciglom", rekao je on a onda ga je Ognjen pitao da li su mu sve te žene lepe isto i kada je pijan i trezan.

"Ne, Goga mi je do jaja i ovako i onako jer mi je gotivac. Dušicu trezan ne mogu da slušam kada krene da priča kao dete, priča nebuloze i to. Ceca isto ok. Jelena Milošević mi je isto do jaja", rekao je a onda dodao da mu je trenutno najbolja riba Jelena Balerina.

22:50 Vesna Zmijanac je otvoreno progovorila o Crnom:

"Crni je mali koji je nabeđen. Bio mi je zanimljiv na početku ali ja ne zalazim u dubine. Mislila sam da će nešto da pokaže ali evo već drugi mesec, ništa se sa njim ne dešava. Negde mu se ja sviđam, to što ja radim samo što je razlika između nas 40 godina. On ne ume da se prikloni meni pa nešto nauči nego malo, malo mene čačne."

22:43 Kristinina tetka želela je da se oglasi o Jeleni Golubović ali i Čankovićki.

"Ja mislim da Jelena Golubović više nema šta da pokaže, dosadila je svima, prvo ukućanima pa onda ljudima koji gledaju to. Najbolje se pokazala kada je bila predstava jer je ona navodno režiser a predstava joj je bila užas. Mislim da je Jelena najgori farmer tamo", rekla je ona a onda dodala i mišljenje o njenoj Kristini:

"Ona je potonula već nakon treće nedelje. Kristina se razbolela a produkcija joj nije pružila adekvatnu pomoć. Produkcija zna što je potonula, znamo i mi u porodici a ne bih pričala ovde i mislim da nikada više neće biti ono što je bila. Zato bih volela da ona danas izađe, da je zagrlimo i zbog toga sam povela njenog sina", rekla je tetka a onda je voditeljka dodala da joj je ukazana pomoć ali da je Kristina odbila terapiju.

"Iz revolta prema produkciji, eto, toliko od mene", rekla je besno Kristinina tetka.

22:33 Ognjen je na imanju i priča sa Jelenom Golubović koja je odlično raspoložena.

"Vidiš kako se kuća cakli danas kada sam ja supervizor. Sve je sređeno, i dnevna soba i štala i kuhinja, sve. Ja sam supervizor i pobednica, meni se sve valjda oprašta"

22:27 U studio je stigla i podrška nominovanih. Kao Marijina podrška tu je bivši Farmer Stefan Despotović jer se oni znaju i od ranije, dok je Kristinina podrška tetka i sin.

"Mama mi izgleda dobro, uželeli smo se i mi nje. Nadam se da ćemo je uskoro videti", rekao je Kristinin sin.

22:25 Dušica u studiju, oporavila se od infuzije koju je primila tokom dana!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja