SLAVE VIKTOROVO PUNOLETSTVO: Mišković zbog Brene odložio rušenje zgrade!
Foto: Dragan Kadić

Živojinovići biznismenu poremetili planove

SLAVE VIKTOROVO PUNOLETSTVO: Mišković zbog Brene odložio rušenje zgrade!

Stars -
Mišković izašao u susret pevačici i Bobi, koji su zbog velikog broja gostiju proslavu punoletstva sina Viktora pomerili iz „Kraun plaze“ u „Impuls hol“, a on uskoro neće postojati

Zbog proslave 18. rođendana Viktora Živojinovića, koju će Lepa Brena i njen muž Boba upriličiti sutra uveče u „Impuls holu“, biznismen Miroslav Mišković odložio je rušenje te zgrade, saznaje Kurir.Jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji, koji je inače kućni prijatelj pevačice i njenog supruga, odlučio je da na neko vreme pomeri građevinske radove koji su bili planirani za mart. Naime, vlasnik „Delta holdinga“ izašao je u susret pevačici i njenom mužu i odložio rušenje „Im puls hola“, na čijem mestu planira da podigne poslovni centar. NezapamćenoŽivojinovići su zbog velikog broja zvanica morali da premeste proslavu iz hotela „Kraun plaza“ u tu veliku halu, te je Mišković odložio realizaciju svojih planova.Inače, kao što je Kurir najavio, za proslavu punoletstva najmlađeg člana porodice Živojinović prostor od 2.500 kvadrata biće preuređen, a pripremaju se specijalna rasveta i scenografija. Očekuje se da će ovoj žurki prisustvovati više od pet stotina zvanica iz celog sveta, među kojima će, pored pevača, biti političari i ugledni društveni delatnici, čija se imena čuvaju u tajnosti. Oni iz inostranstva danas stižu u Beograd, a odsešće u hotelu „Kraun plaza“, gde su Brena i Boba zakupili apartmane.

Specijalne majice

Na gala proslavu stižu i njihovi rođaci iz inostranstva, a tu će biti i cela srpska estrada, koja će biti zadužena za dobru atmosferu. Slavlje će uveličati Saša Popović i njegova supruga Suzana, Aco Pejović s porodicom, Aca Lukas sa s ženom, Sanja Đorđević, Hari Varešanović, Željko i Jovana Joksimović, Keba i mnogi drugi.Specijalno za ovu priliku izrađene su majice sa slavljenikovim likom i natpisom, a o onome šta će se naći na meniju, pobrinuće se tim vrhunskih kuvara.Podsetimo, u novembru prošle godine u „Impuls holu“ su se venčali Severina i Igor Koji. Inače, magazina Stori već u petak donosi ekskluzivne fotografije i sve detalje proslave Viktorovog punoletstva.Pokušali smo stupimo u kontakt sa Živojinovićima, ali se oni nisu javljali na telefon.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track