(VIDEO) FARMERI ZANEMELI: Izbor sluga sve iznenadio a onda i dolazak novih takmičara!

Farma

(VIDEO) FARMERI ZANEMELI: Izbor sluga sve iznenadio a onda i dolazak novih takmičara!

Stars -
Kristina Čanković je napustila imanje a zanovu gazdaricu postavila je Dušicu Grabović, a ona je iznenadila izborom sluga.

Svi su ostali u šoku nakon njenog izbora, ali Kristina je i sama rekla da je na vrlo neobičan način birala sluge.

"Za gazdu sam htela da postavim najvećeg neprijatelja koji me je ujeo za srce - MCN. Dugo sam mislila da vam zabiberim Marinu, ali ona to ne bi izdržala, Sani me je zamolio da ga ne postavljam. A onda sam mislila da postavim o će vas toliko iritirita, neko ko će pričati sat vremena a neće ništa reći. Draga moja Dušice, a vama nek je Bog u pomoći", napisala je Kristina u pismu.

Dušica je večeras odabrati sluge, a nakon toga na imanje su stigli i troje novih takmičara.

Tok emisije:

22:36 Na imanje su stigli novi učesnici. Mnogi se međusobno već poznaju. Najviše se obradovala Marija koja je odmah potrčala u zagrljaj Nemanji, svom kolegi iz muzičkog takmičenja. Dušica je oduševljena dolaskom Marije Ane.

"Jaoj duša moja, kako ćemo da pevamo zajedno", govorila je dok su se grlile.

22:34 Koga očekuju farmeri da im se pridruži?

"Pošto ovde ima žena u godinama, mogao bi i neki gospodin fin", rekla je Vesna Zmijanac.

22:24 Marini Perazić se uopšte ne dopada to što je poslata u štalu.

"Ja se sa Žikom ne mogu takmičiti jer nisam u zdravstvenom stanju. Kao prijatelj ti to nikada ne bih uradila", rekla je Marina besna što je izabrana za slugu.

22:18 Grabovićka je donela odluku o izboru sluga.

"Moj izbor sluga će sigurno sve iznenaditi. Muški sluga neka bude Žika. Volela bih da mi on uvek bude pri ruci jer je vredan i drag mi je. Ženski sluga je osoba koju od početka cenim i branim, osoba koja je poželela da ide kući i nadam se da ovaj moj izbor neće promeniti ništa. Izvini, ništa lično ali to je Marina", rekla je ona.

22:15 Dušica priznala vezu sa Vladom Stanojevićem.

"Drago mi je da smo posle svega ostali u ok odnosima. Neko me je ovde pitao kakav je Vlada, rekla sam da bi ga svaka žena poželela i za dečka i za muža", rekla je Dušica koja ne skida osmeh sa lica dok sedi pored Stanojevića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track