EJMI SE UDAJE: Manekenka iz „Parova“ i „Maldiva“ se stidi svoje kontroverzne prošlosti
Foto: Zorana Jevtić

Ejmi moli da se izbrišu njene gole slike

EJMI SE UDAJE: Manekenka iz „Parova“ i „Maldiva“ se stidi svoje kontroverzne prošlosti

Stars -
Haureje Aminata Ejmi menja život iz korena! Tamnoputa manekenka iz Afrike uskoro se udaje za Lazara Jeremića, s kojim je započela vezu u rijalitiju „Maldivi“ na televiziji Hepi. Zbog fudbalera ona želi da precrta loše stvari iz svoje prošlosti kako bi poštena ušla u brak.

Naime, Ejmi, koja je postala poznata učešćem u prošloj sezoni „Parova“, odakle se preselila u „Maldive“, molila je redakciju Kurira da se iz arhive izbrišu fotografije na kojima je gola, a koje su nastale prošlog leta kad ju je je naš paparaco uslikao tokom sunčanja na nudističkoj plaži na Adi Ciganliji.

Ona je letos nakon izlaska iz „Parova“ napravila opštu pometnju nagim slikama, na kojima se brčka u plićaku, a danas joj one predstavljaju najveći problem. Ejmi je zamolila da se one uklone prvenstveno zbog fakulteta, a potom i zbog porodice njenog verenika.

- Molim vas da mi pomognete. Ja nisam starleta, već student i mnogo mi je neprijatno zbog toga. Razumem vaš posao i svaka vam čast na tome što radite, ali ja sam posle rijalitija bila sluđena utiscima i nisam imala pojma da će vaš foto-reporter da me vreba po plažama. U ozbiljnoj sam vezi, ne želim ni Lazaru da bude neprijatno zbog tih slika.

Pomozite mi i izbrišite to - rekla je Ejmi.

Manekenka je, inače, nedavno na Fejsbuku potvrdila naša saznanja i napisala da se udaje.(M. D.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track