MARINA I STEFAN NOMINOVANI: Perazićeva moli da izađe zbog zdravstvenih problema

Rijaliti

MARINA I STEFAN NOMINOVANI: Perazićeva moli da izađe zbog zdravstvenih problema

Stars -
Dušica Grabović je gazdarica ove nedelje, a za svoje sluge izabrala je Marinu i Žiku.

Dodelom štapića i odlukom ostalih farmera, Marina je prva nominovana dok je izbor gledalaca pao na Stefana.

Tok emisije:

21:39 Drugi nominovan je Stefan Jakovljević.

"To sam i očekivao ali drago mi je što sam bio deo ovoga. Moj plan je da budem ovde mesec dana ali značio mi je i svaki dan posle toga. Volela bih da svoj rođendan koji mi je sledeće nedelje proslavim sa ovom ekipom, ali opet i ako budem izašao idem svojoj porodici, devojci i svojim poslovima", rekao je Stefan.

21:32 Marina je prva nominovana učesnica.

"Prvo bih da pozdravim moju decu i prijatelje, nadam se da sam uskoro sa vama. Stvarno ne mogu više jer imam probleme sa kičmom. Imam neke deformitete i budim se u bolovima svako jutro pre svih. Pozdravljam sve moje glasače, molim vas jer je stvarno zdravlje u pitanju. Novac je sada nebitan, ne mogu izdržati više jer mi je zaista teško", rekla je ona.

21:30 Gazdarica Dušica zatvara glasanje.

"Pošto sam izabrala Marinu za slugu jer je cele prošle nedelje bila najveća žrtva, njoj ću i dati štapić. Maki, znam da ćeš se vratiti, nemam ništa protiv tebe ali nije lepo što si danas rekla da sam ja go*no od čoveka. Eto, znaš gde sam pa ako ti bilo šta zatreba možeš mi se obratiti. Ništa lično, dušo moja, ali eto", rekla je ona.

21:20 Lepi Mića je svojim izjavama zasmejao sve.

"Marina, ja znam da ti želiš sa mnom jedan orgazam ali bićeš uskraćena. Kako bilo, moraš reći ko je bio uz tebe", rekao je Mića a onda se obratio svojoj supruzi:

"Snežana, moraš da znaš da je ona zaljubljena u mene. Hoće da nazoveš njenog verenika i da kažeš da to ništa nije tačno. Ona ima 126 godina i ima dečka, e", rekao je Mića i zasmejao sve farmere.

21:16 Jelena Golubović odmah je donela odluku.

"Meni uopšte nije teško da odlučim. Ona je najgora osoba koju sam do sada srela u rijalitiju. Pokazala se kakva je, svakom farmeru je pokazala dva srednja prsta. Možda su neki zaboravili, ali svakom je. Eto, zamolila bih svoje fanove da manje glasaju za mene već da glasove daju onom ko bude Marinin protivnik, smao da ona ispadne", rekla je Jelena.

21:10 Vesna Zmijanac je teško donela odluku.

"Mislim da je Marina neko ko će mi oprostiti, da kod nje imam kredit jer sam uz nju bila od početka. A Žika, Žika mi treba jer treba sa nekim da pevam i Jorgovane", rekla je Vesna i dala štapić Marini.

21:08 Saška Karan iznenadila je sve.

"Ne mislim da je Marina loša uopšte, ali Žika mi je omiljena osoba na Farmi. Ali Marina, mislim da ipak treba da budeš iskrena i kažeš da želiš da ostaneš ovde", rekla je ona. Nakon ovog štapića, Marina vodi 6:0

21:03 Marina Perazić danas je izabrana za najvećeg foliranta na imanju a njena nagrada je, kako je Ognjen pročitao u pismu, odlazak kod frizera. Marinu je ovo baš iznenadilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track