(FOTO) STRES ZBOG SMRTI MARINKA MADŽGALJA: Supruga Ognjena Amidžića završila u bolnici
Foto: Damir Dervisagic

Pozlilo joj

(FOTO) STRES ZBOG SMRTI MARINKA MADŽGALJA: Supruga Ognjena Amidžića završila u bolnici

Stars -
Supruzi Ognjena Amidžića iznenada je pozlilo, a posledica njenog lošeg zdravstvenog stanja i svega što joj se desilo je smrt njihovog prijatelja Marinka Madžgalja.

U jednoj privatnoj bolnici na Novom Beogradu manekenki su odmah ustanovili da je loše zbog hroničnog umora, pada imuniteta i odmah su je priključili je na infuziju i smestili u krevet.

"U poslednjih nekoliko dana Danijela je pod velikim pritiskom. Kako su o na i njen suprug bili jedni od najboljih prijatelja preminulog glumca Marinka Madžgalja, cela situacije uticala je na to da i ona doživi veliki stres", otkriva izvor blizak jednom od najboljih srpskih top-modela.

"Ognjen je danima bio utučen, nije izlazio iz kuće i teško je podneo Marinkovu smrt. Danijela se nije odvajala od njega, a sina Matiju poslali su kod njene porodice u Požarevac kako ga ne bi izlagali neprijatniom situacijama", dodaje izvor.

Manekenka je, kako tvrdi izvor, danima bila na nogama i nije spavala.

Napiti se krvi

Posted by Ognjen Amidzic on Thursday, March 31, 2016

"U ponedeljak veče joj je pozlilo. Osetila je malaksalost i samo se onesvestila. Srećom, Ognjen je bio kod kuće, inače ko zna šta bi se desilo. Lekari su bili šokirani Danijelinim izgledom pa su je odmah podvrgnuli svim mogućim ispitivanjima. U narednih nekoliko dana ona će morati da prima infuziju dva puta dnevno i da pije prepisanu terapiju", otkriva izvor.

Fotografije iz bolnice na svom Fejsbuk nalogu postavio je Ognjen Amidžić, koji je rešio da se našali sa svojom suprugom, uz komentare: „Voda je majka“ i „Napiti se krvi“.

Ona je samo zastala da napuni goriva.

Posted by Ognjen Amidzic on Thursday, March 31, 2016

(Blic/D.R.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track