(VIDEO) TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Ana Grubin odnela pobedu, novac poklanja Milošu (2) iz Sarajeva
Foto: Promo

Šou koji oduševljava

(VIDEO) TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Ana Grubin odnela pobedu, novac poklanja Milošu (2) iz Sarajeva

Stars -
Šou koji ulepšava nedeljno veče i opušta pred radnu nedelju doneo nam je još jednu zanimljivu epizodu prepunu smeha i zabave.

Sve već znate: poznate ličnosti imitiraju popularne domaće i svetske muzičke zvezde, a njihov nastup ocenjuju publika, drugi takmičari i žiri.

Ono što je posebno bitno kod ovog formata jeste da za razliku od većine programa ovog žanra, nema eliminacije učesnika. Poeni koje takmičari osvoje se sabiraju i na osnovu njih se pravi rang lista, sve do polufinalne emisije. Šou je humanitarnog karaktera te će tako pobednik novac koji je prikupljen glasovima, dodeliti onima kojima su ta sredstva potrebna, a po svom ličnom izboru.

Ove godine intrigantni i zabavni takmičari Nikola Rokvić, Bogoljub Mitić Đoša, Daniel Kajmakoski, Halid Muslimović i Neša Bridžis, Ivana Peters, Ana Grubin, Katarina Ostojić Kaya, Dara Bubamara i Suzana Mančić izenadiće nas svojim talentom da se uvuku u uloge domaćih i stranih muzičkih zvezda i pokažu kako se snalaze u njihovoj koži.

Tok emisije:

23:45 Pobednik je Ana Grubin! Nikola je došao da joj pomogne da uruči nagradu. Ima jedan dečak, Miloš, dve godine je u komi, iz istočnog Sarajeva, sva sredstva dali bismo za njegovo lečenje.

Zadaci za sledeću nedelju:Neša – Justin TimberlakeĐoša – DžejAna –Icona popNikola – Milan MladenovićDara – Lepa BrenaHalid –TimbalandKaja – BeyonceIvana – Aretha FranklinDaniel – RammsteinSuzana – Ana Bekuta

22:15 Halid kao Saša Lošić Loša kaže da nije lako biti Loša. Nije lakše posle Čole.

"Mislio sam da ću kao Čola biti vrhunski, ali prevario sam se. Ljut sam na žiri zato što su mi dali više od dva poena", poručio je Halid i zapevao veliki hit od Plavog orkestra "Fa, fa, fašista".

"Ivan je otkrio snimak u emisiji gde Loša nema kapu. Žao mi je što si izgubio matricu u jednom trenutku, ali bih te pohvalio za nastup. Bravo Halide, veliki je ovo trud", rekao je Vlado.

"Dobro veče gospodine Halide. Imam molbu za vas. Da vas vratim u normalne vode, da mi otpevate pesmu Hej ljubavi u dalekom gradu", rekao je Nikola a onda je Halid zapevao.

"Ličiš na Žerara Depardjea. Pokazao si da si borac i vratio si se u pesmu, svaka čast", rekao je Ivan.

"Te male sitne greške što se dešavaju, normalno je. Svaki dan vežbaju, svaki dan vredno rade i nema mesta kritici", rekla je Ana.

Halid kao Loša,m ep. 05 sez. 03.

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 3. април 2016.

22:55 Daniel kao Karolina Gočeva izvodi pesmu koju je sam napisao “Više se ne vraćaš”. Pesma je postala veliki hit.

“Komponovanje je nešto čime želim da se bavim u budućnosti, nije mi žao što je nisam otpevao. U ovoj pesmi sam inspirisan svojim životom”, rekao je Daniel.

"Brkaš rabota. Interesantno je bilo, u smislu da si autor pesme, samo što te nisu napravili na Karolinu i sviđa mi se što si pevao originalnu pesmu, na makedonskom", rekao je Vlado.

"Impresivna izvedba. Super je zvučalo, uneo si se emotivno u pesmu koliko sam mogao da primetim", rekao je Nikola.

"Šteta što ti nisi to snimio, bravo", rekao je Ivan.

"Scenski nastup fantastičan,a već koji put je pokazao da je izvrstan pevač,a sada smo saznali i da je dobar autor. Sve pohvale za izvedbu i autrosku pesmu", rekla je Ana.

Daniel kao Karolina Gočeva, ep. 05. sez. 03.

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 3. април 2016.

22:43 Kaja se baš spremala za ulogu Halida Bešlića, a napravila je pravu kafansku atmosferu kada je otpevala njegov veliki hit “Prvi poljubac”.

"Pristrasan sam, Halid je moj dobar prijatelj. Imate običaje da ubacite prave ljude, mislio sam da je stvarno Halid došao. Pohvalio bih sve", rekao je Vlado.

"Atmosfera odlična i maska super. Kaja pokazala da se snalazi u svakoj ulozi do sada i svaka čast", rekao je Nikola.

"Odlična maska, super si pevala. Bravo", rekao je Ivan.

"Odlična si bila", rekla je Ana.

Kaja kao Halid Bešlić, ep. 05. sez. 03.

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 3. април 2016.

22:33 Većina nas jedva čeka leto i odlazak na more a ekipa TLZP-a je donela more na scenu. Neša kao Who see – Đe se kupaš?

Ovaj zadatak je delovao lagan za Nešu, ali on poručuje da tekst nije naivan i treba ga zapamtiti.

Mario, iz grupe Wo see bio je podrška Neši na sceni i zajedno su otpevali veliki hit.

"Skini masku Nešo. Odličan si bio, jako dobro. Odličan i nastup i scenografija, kao da sam ja predlagao. Mada ja kad predložim treba ceo studio da se isprazni. A kažem vidi ovaj momamk isti Mario, nisam ga prepoznao odmah. Izvinjavam se momku, ispenalirao sam se", rekao je Vlado.

"Jako sam malo gledao u tebe. Dobra govorna vežba, ovaj tekst", rekao je Ivan.

"Ja nisam mnogo gledala sa strane. Super je bilo i kao što je rekao Ivan ide ti rep još od Eminema. Nije ti ovo bio težak zadatak", rekla je Ana.

"Ja se ne bih složio sa suprugom. Mislim da si bio Nešo odličan. Video sam stil plivanja, još mi nepoznat", rekao je Nikola.

Neša kao Mario iz grupe Who see, ep. 05. sez. 03.

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 3. април 2016.

22:00 Nikola, Ana i Đoša u Mulen ružu doneli su pravi mjuzikl na scenu. Za nastup koji sledi pripremalo se preko 70 igrača, preko 500 metara materijala je utrošeno da bi izgledalo fantastično … Crvena vetrenjača, vatromet boja, kostimi…

“Ovaj nastup mi je jako važan, ovaj film mi je jedan od omiljenih, ima mnogo priče oko ovog Mulen ruža,između Bojane i mene, pronašli smo se u nekim pesmama. Ćerko ako ovo vidiš za neku godinu, tata ovo peva za tebe”, rekao je Nikola.

Pred sam kraj božanstvenog nastupa, kada je trebalo da se desi poljubac između Ane i Nikole, usledilo je posebno iznenađenje za mlađanog Rokvića. Na scenu je umesto Ane izašla Bojana, njegova verenica. Bio je to pravi šok za Nikolu kada se okrenula, a onda je usledio vatreni poljubac.

"Ja još ne znam šta se dešava", rekao je Nikola posle nastupa.

"On je mene iznenadio, a sad ja njega. Ovo je naš omiljeni mjuzikl, hteli smo ovako nešto na našoj svadbi da imamo, ali moraćemo neku drugu pesmu", dodala je Bojana.

"Sada verovatno izgledam kao ona ispred skupštine, kada sam je zaprosio", zaključio je Nikola. "Fantastično, odlični ste bili", rekao je Vlado.

"Vi ste Đošo postali idol moje dve ćerkice. Nikola tvoj najveći adut je bio glas, sad je bila Ii gluma, drago mi je zbog toga, svaka čast. Ana imam dojavu da se mnogo trudiš i mnogo radiš i drago mi je što si sve bolja i bolja. I moram da pohvalim Gromilića koji je majstor za ovakve nastupe i mjuzikle", rekao je Nikola.

"Veliki zločin koji je učinjen Nikoli, kada treba da poljubi Anu, vi mu dovedete njegovu ženu.(Nikola mu je odgovorio da je Ana divna, ali da je njegova žena njemu najlepša). Što se tiče tebe Ana, imala si u nastupu mnogo sličnosti sa Nikol Kidman i treba ti davati numere u kojima ćeš biti zavodljiva dama", rekao je Ivan.

"Pitala sam se da li će se desiti poljubac na kraju. I desio se. Mjuzikl ljudi obožavaju da gledaju, Đošo super, Ana prava mačka, opet lepša od žene koju imitira Nikol Kidman…a ti si Nikola bio fenomenalan odlično si pevao", rekla je Ana.

Ana, Nikola i Đoša, mjuzikl Mulen Ruž, ep. 05. sez. 03.

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 3. април 2016.

21:32 Ivana kao Šakira bila je potpuno u ulozi.

"Ona je pola žene, a ja sam žena i po. Kod nje mi je specifična boja glasa, peva kao žabac", rekla je Ivana Peters za vrcavu Šakiru.

Pevala je prvo "Nothings else matters", a onda je sve podigla na noge kada je zapevala "Whenever wherever". Ivan je izašao na scenu sa Ivanom da đuska, a onda su ga ispratili i Ana, Nikola i Vlado.

"Sjajno je bilo, naročito prva numera, pošto smo drugu numeru mi pokvarili svojom pojavom", rekao je Vlado.

"Prvi deo imitacije neverovatan emotivan trenutak, čak sam video i kad si suzu pustila i totalni obrt u drugoj pesmi kad si pokrenula celu publiku. Svaka čast Ivana", rekao je Nikola.

"Svašta smo Vlado I ja radili zajedno, jedino nismo mešali. Hteo sam da ti kažem da pohvalim tvoj nastup, lepo je videti da se I glasom izimitira taj neko, dočarala si Šakirino pevanje i svaka čast", rekao je Ivan.

"Uživala sam kao i svaki put u Ivaninom glasu. Dopada mi se i ova vrcava Ivana", rekla je Ana.

"Jao Ana kako si ti mazna kad je Nikola u žiriju", rekla je Marija Ani.

Ivana kao Shakira, ep. 05. sez. 03.

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 3. април 2016.

21:18 Posle lepe Suzi, usledio je šou na sceni. Dara kao Vlado Georgiev. Dobila je nezgodan zadatak, treba da imitira našeg stalnog člana žirija.

"Vlada je za mene stavrno super pevač. Frajer, bezobrazan sam i crnogorac sam. Biću ludilo kao ti Vlado… a ti budi samo iskren", rekla je Dara.

Dara je izašla na scenu pljunuta Vlado i otpevala prvo pesmu Iskreno, a kada je počeo hit Tropski bar, Nigor (koji je došao kao specijalni gost da optpeva duet sa Darom) se toliko oduševio kada je video Darinu masku da je zaboravio tekst pesme na samom početku. Onda je izvukao i Vlada na scenu i usledilo je pravo ludilo, Vlado nije mogao da prestane da se smeje, a Dara mu je od oduševljenja skočila u zagrljaj.

"Pa ovo je šou, isti ja", rekao je Vlado.

"Meni se jako svidelo, ovo je bila najzabavnija i najveselija imitacija… Pohvalio bih Igorovu majicu (nosio je majicu Nikole Tesle sa vaterpolo kapicom). Daro bila si super, samo tako nastavi, brat blizanac Vlada Georgieva", rekao je Nikola.

"Ovo je presmešno. Bravo Daro, bila si odlična", rekla je Ana dok je Ivan ostao bez teksta.

Dara kao Vlado Georgijev, ep. 05. sez. 03.

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 3. април 2016.

21:02 Suzana Mančić je kao Kajli Minog na spektakularan način otvorila emisiju.

"Izbacili su me iz baletske školo, došao Rus i rekao svi prolaze, ova ne", našalila se Suzana pred svoj nastup i dodala "dopada mi se spot, pesma "All that lovers" i poruka – volite se, budite bliski, dodir je jako važan za ljudsko biće".

Posle Suzanine sjajne imitacije Marija je predstavila gostujućeg člana žirija Nikolu Rađena i zamolila ih sve da prokomentarišu srpsku Kajli.

"Plesačice su bile strava, scena fenomenalna, ti na nivou dostojanstvena, fenomelana kao šestica u sistemu. Mnogo bolje nego kad si bila muško", rekao je Vlado.

"Suzana bili ste odlični, voda mi nije smetala jer se najbolje snalazim u vodi. Ja sam vodolija", rekao je Nikola.

"Suzi je baš dobro igrala. Super nastup, dobra pomoć plesača, nije im bilo lako u vodi. Sve u svemu odlična numera i čestitam ti, mnogo je lepše videti te kao ženu nego kao brkatog muškarca", rekao je Ivan.

"Prelepa ženo rođena za scenu", prokomentarisala je Ana.

Suzana kao Kajli Minog, ep. 05. sez. 03.

Posted by Tvoje Lice Zvuci Poznato on недеља 3. април 2016.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track