ZORICA DUKIĆ UZVRAĆA UDARAC: Jelena Krunić je makro! Bavi se podvođenjem jadnih devojaka
Foto: Aleksandar Jovanović I Printscreen YT

Ne ostaje dužna

ZORICA DUKIĆ UZVRAĆA UDARAC: Jelena Krunić je makro! Bavi se podvođenjem jadnih devojaka

Stars -
Pobednica prve sezone rijaliti šoua Parovi Zorica Dukić nije pogođena odlukom produkcije da u luksuznu vilu vrati njenu ljutu suparnicu, igračicu Jelenu Krunić, koja ju je tamo pretukla pre desetak dana, ali planira da joj se osveti sudskim putem.

Na Jelenine tvrdnje da se bavila prostitucijom Zorica odgovara bez dlake na jeziku, iznoseći prljavu prošlost Krunićeve.

- Pazi, molim te, ja bila prostitutka! Još ima i dokaze koje će pokazati? Ma, kakve dokaze ima, ta lupeta šta stigne. Ne bojim se nimalo, jer znam ko sam i šta sam i kako zarađujem. Ne postoje nikakvi snimci koji te njene gluposti potvrđuju. Bolje da ne kažem šta o njoj znam. Ona navodno ima agenciju za igračice kojima ugovora tezge. Ona njima ugovara seksualne radnje, ona je makro! Bavi se podvođenjem tih jadnih devojaka. To je sama priznala Nenadu, pa je on odao - bez zadrške kaže Dukićeva.

- Ona je mene prebila, ali ja joj neću tako vratiti, već će morati da odgovara na sudu za nasilno ponašanje. Zajedno sa „Hepijem“ sam je tužila zbog povreda koje mi je nanela, a ja ću je i lično tužiti za to što je rekla da sam prostitutka. Koga uopšte briga šta priča jedna igračica sa šipke?! - pita se Zorica, koja tvrdi da ne postoji šansa da je Nenad ponovo prevari sa Jelenom.

- Ne plašim se Nenadovog ponašanja dok je sam u rijalitiju. Sigurna sam u njegovu vernost sada više nego ikada. Nema šanse da ima bilo šta sa Jelenom, koju ne može očima da vidi. I da naglasim, nisam ljuta na produkciju što je nju vratila u rijaliti. Ja sam šamarala Željka, pa su me vratili, jer sam zanimljiva i ljudi me vole. Sada više nego ikada. Zašto da ne vrate i nju - kaže Zorica, koju smo pitali kako to da je izbačena iz rijalitija, a nije joj oduzet honorar, niti je dužna da plati novčanu kaznu od 20.000 evra, kako piše u ugovoru.

Foto Kurir
Foto Kurir

- Ne mešam se u odluke produkcije. Nemam lošu reč za njih da kažem. Prema meni su zaista bili korektni. Isplatili su mi sav honorar, koji uopšte nije mali, i hvala im na tome. Šta da vam kažem, može im se! Eto mene izbace, jer sam se neprimereno obratila voditeljki Bojani, a Slađa i Vladimir me tuku, pa ostanu u vili. Jeste malo čudno, ali tako je - pokušala je da nam objasni svoju diskvalifikaciju Dukićeva.

Ona tvrdi da nikada nije fingirala svađe sa izabranikom Nenadom Marinkovićem Gastozom.- Nismo se folirali, zaista. Mi smo temperamentni oboje i vrlo smo iskreni. Kad nam se plače, mi plačemo. Kad nam se svađa, mi se svađamo. Uvek kažemo ono što mislimo i radimo ono što osetimo u trenutku. Nekad preteramo, ali to smo mi - završava bivša učesnica „Parova“.

Podsetimo, Krunićeva je Zoricu nazvala prostitutkom i otkrila šta se dogodilo kobnog dana u vili „Hepija“.- Razlog mog izlaska jeste to što sam u garderoberu vile pretukla Zoricu Dukić, pri čemu joj je u pomoć priskočio njen štićenik Gastoz i, malo je reći, ponašao se nasilnički prema meni - otkrila je tada Krunićeva uz salvu uvreda upućenih na račun Zorice i Gastoza.Briga me šta priča Gastozova mama!Zorica nam je otkrila da je nakon izlaska iz rijalitija u kontaktu sa Gordanom, majkom svog dečka Gastoza, ali da se nije potrudila da gospođa promeni mišljenje o njoj.- Baš me briga šta ona misli o meni. Neka misli da sam ovakva ili onakva, da nisam za njenog sina i da se samo foliram da mi je do njega stalo. Nema veze, to je njeno mišljenje. Neću se truditi da ga promenim. U ovom trenutku je važno da se obe potrudimo da olakšamo Nenadu boravak u rijalitiju, da njemu bude dobro i da on bude srećan. Oko toga smo saglasne, za ostalo me baš briga - iskrena je Dukićeva.

Foto Kurir
Foto Kurir

Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track