(VIDEO, FOTO) TAKO SE KUPUJU GLASOVI: Takmičarka Zvezda Granda poklonila Bosancu rekvizite sa nastup
Foto: Printskrin

Osvojila ga

(VIDEO, FOTO) TAKO SE KUPUJU GLASOVI: Takmičarka Zvezda Granda poklonila Bosancu rekvizite sa nastup

Stars -

Takmičarka "Zvezda Granda" Dragica Zlatić svojim performansom oduševila je članove žirija,a posebno Dragan Stojkvića Bosanca kojem je čak i poklonila deo svojih rekvizita.

Ona se predstavila pesmom "Mili moj", koju u originalu izvodi Severina, a pripremila je i poseban nastup. Dragica je obukla šorts, kao i dugački sako u istom dezenu, a na sve to ponela je duboke čizme iznad kolena, cilindar na glavi, a u ruci je imala štap koji joj je pomogao da ceo prizor izgleda izazovno.

Bosanac se posebno oduševio Dragičinom nastupu, a čak je i ustao kako bi pozdravio takmičarku i uzeo joj štap. Kada je završila sa pevanjem, takmičarka je Bosancu poklonila štap, kao i cilindar."Pošto sam već poklonila štap, ja moram ovo da uradim. Pošto je ovo presedan, da Bosanac glasa za mene. Evo, dobili ste poklon od mene. Super vam stoji", rekla je Dragica a žiri je imao poseban komentar za Bosančev izgled.

 Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Sad si gospodin penziooner", vikao je Saša Popović, dok je Ana Bekuta prokomentarisala kako izgleda kao čarobnjak."Važno da si ti mlad", odgovorio je Bosanac Saši a onda je ocenio pevanje takmičarke.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

"Ti si bila pefektna pogtovo u pesmi "Mili moj". Nisam uspeo da sputam svoju mladalačku energiju. Ovaj štap brzo će mi trebati", rekao je on. Takmičarka je komentarisala kako joj se plače od sreće, a Bosanac joj je potom vratio rekvizite.

Jelena Karleuša je istakla kako je Dragica odlično pevala kao i Dragana Petrović Maza, devojka koja je pevala sa njom u duelu. Viki Miljković je takođe imala reči hvale za obe takmičarke, a Ana Bekuta je istakla da se Dragica mnogo popravila. Ona je prethodne dve godine učestvovala u takmičenju, a žiri je primetio napredak.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track