(VIDEO) SANIJEVO GATANJE SE OSTVARILO: Gledao Nikoli u šolju i sve predvideo!
Foto: Printskrin

Sve je ispalo tačno

(VIDEO) SANIJEVO GATANJE SE OSTVARILO: Gledao Nikoli u šolju i sve predvideo!

Stars -

Denser je nedavno gledao Nikoli Lakiću u šolju, a ispostavilo se da je sve bilo tačno.

Farmeri na najpoznatijem imanju u regionu se polako pripremaju za pitanja gledalaca koja ih očekuju nedeljom veče. Milan Đorđević Crni i farmer iz naroda Nikola Lakić sedeli su u trpezariji i ćaskali, a sve vreme im je dobacivala Anđela Veštica, kojoj se Nikola sviđa.

U jednom trenutku ju je bivši fudbaler zamolio da se pomeri, kako bi sa Crnim podelio jednu mušku priču. Anđeli nije bilo pravo, ali je na kraju otišla.

To je Crnog zaintrigiralo, pa je želeo da nastavi."Stvarno, ajde pričaj šta ti je rekao", podstakao ga je Đorđević na priču.

Nikola je nastavio i pričao deo po deo.

"Prvo mi je rekao da će da uđe neka plava osoba i da igra dvostruku igru, da se ne zalećem, i to se i desilo, pa sam iskulirao", počeo je priču farmer iz naroda, misleći na Mariju Anu koja je počela da se mazi sa njim, a završila sa Filipom.

"Zatim mi je rekao da će me jedna osoba razočarati i povrediti, a to je Goga", priznao je Džoni.

Crnog je interesovalo da li mu je predvideo šta za Anđelu, a dobio je i odgovor.

"Jeste, rekao mi je da će me crnka čekati u studiju kada izađem, ali da će se pre toga motati ovuda, a ona mi juče kaže kao čekaću te u studiju. Možda se šalila, ali previše je slučajnosti", priznao je Nikola.

Bilo kako bilo, Crni je ostao zatečen, ali i Nikola. Sanij je do sada sve pogodio, a da li će predvideti i sam kraj, videćemo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track