(FOTO) Da li biste je prepoznali: Ivana Selakov potpuno promenila imidž
Foto: Story Press

Neočekivano izdanje

(FOTO) Da li biste je prepoznali: Ivana Selakov potpuno promenila imidž

Stars -

Poznata pevačica je od kako se pojavila na muzičkoj sceni prepoznatljiva po fenomenalnom glasu, ali i stasu, a sada je pokazala da je itekako spremna i na stilske promene.

Poznata pevačica je od kako se pojavila na muzičkoj sceni prepoznatljiva po fenomenalnom glasu, ali i stasu, a sada je pokazala da je itekako spremna i na stilske promene. Publika je Ivanu navikla da viđa u elegantnim izdanjima - bilo da su u pitanju svečane haljine, suknje ili pantalone. Visoke potpetice sastavni su deo ovih odevnih kombinacija, koje uvek uključuju i upečatljiv aksesoar, kao i frizuru i mejk ap.Popularna pevačica danas je iznenadila svoje fanove, objavivši fotografiju u izdanju u kome nemamo priliku često da je viđamo. Svetle farmerke, majica sa printom, military košulja i patike i torba u sivoj boji idealan su izbor za šetnju po gradu, uživanje u prolećnom vremenu, ili obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

"Danas ovako!", napisala je ispod fotografije. Njeni obožavaoci oduševljeni su ovom kombinacijom, a lepoj Ivani ovakvi stajlinzi podjednako dobro stoje kao i elegantni u kojima je viđamo na sceni. Sa sajta Story.rs pročitajte i:Zašto su fotografije bose princeze Kejt Midlton postale viralne (FOTO)Zaljubljenima je dovoljno malo: Za Filipa Živojinovića, ovo je savršenstvo (FOTO)

Andrej Maričić više ne izgleda ovako! Sad je još bolji frajer (FOTO)Kao Bijonse: Elegantna frizura kojoj nećete odoleti (VIDEO)Prolećni glamur: Novi trendi detalj Anastasije Ražnatović koji će vas osuševiti (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track