JELENA I CRNI IDU U ŠTALU: Počeli da bojkotom, obećali da ništa neće doneti sa pijace
Foto: Printskrin

Rijaliti

JELENA I CRNI IDU U ŠTALU: Počeli da bojkotom, obećali da ništa neće doneti sa pijace

Stars -

Jasmina Medenica sinoć je napustila imanje u Lisoviću, a za ovonedeljnu gazadaricu postavila je Seksi Sandru.

Pevačica je odredila Crnog kao supervizora, a onda ga prekorila kada je krenuo da joj organizuje poslove. Ona je rekla da će se truditi da dobro vodi imanje narednih 7 dana, a večeras je izabrala i sluge. Bez imalo dvoumljenja, ona je donela odluku da sluge budu Jelena Golubović i Milan Đorđević Crni.

Tok emisije:

22:35 Nakon toga na farmu je stiglo još jedno pismo, u kojem je glasilo da farmeri treba da organizuju svadbu.

"Gazdarica je izvukla jedan par. Znate ko je par vi treba sada da date ostale uloge farmerima, ko je kuma, stari svat, matičar...", pročitala je Sandra a onda su počeli da pričaju ko bi mogao šta da bude.

22:28 Večeras je na imanje stiglo pismo u kojem je Zadruga obavestila sve da ih na tremu čeka činijica sa paprićima na kojima piše nešto za svakog farmera. Sandra je izvukla svoje ime i Nemanju MCN.

22:42 "Gazdarica je zaljubljena u Crnog", rekao je Lepi Mića koji smatra da je Sandra zbog toga Crnog izabrala za slugu. "Treba se ispi.ati na ženskog slugu. To je moj predlog", dodao je pevač.

22:19 "Muški sluga će definitivno biti Crni. Da može da me budi, masira...", rekla je gazdarica.

"Drago mi je što ću biti sluga, samo što je neću ništa da radim, Potrudiću se da ništa ne donesem sa pijace", rekao je Crni a Jelena je dodala kako ni ona neće ništa raditi.

"Znači sve zavisi od mene? Pošto sam ja jaka žena..." rekla je Sandra a Jelena ju je podsetila da gazdarica ne sme ništa da nosi već samo sluge.

22:14 Seksi Sandra je baz dvoumljenja za ženskog slugu izabrala Jelenu Golubović koja je poludela zbog toga. Ona je ustala i sve vreme prekidala gazdaricu, zbog čega je u jednom momentu Sandra tražila vodu da polije Jelenu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track