(VIDEO) GOGA BILA U VEZI SA RELJOM: Zbog toga je Vesna Zmijanac ne podnosi
Foto: Dragan Kadić, Printskrin Instagram

Priznala sve

(VIDEO) GOGA BILA U VEZI SA RELJOM: Zbog toga je Vesna Zmijanac ne podnosi

Stars -

Vesna Zmijanac nije u dobrim odnosima sa Gogom Aleksić, a razlog Relja Popović je razlog pevačicine netrpeljivosti prema igračici.

Goga je Vesnu nazvala folirantom kada je i započeo njihov sukob pre nekoliko nedelja, nakon čega je Vesna rekla da bi obesila Gogu da joj je ćerka, jer joj se ne dopada njeno ponašanje na imanju u Lisoviću.

Ipak, ovo nisu jedini razlozi zbog kojih vlada netrpeljivost među farmerkama. Goga se tokom današnjeg razgovora sa Saškom Karan i Nemanjom Maksimovićem osvrnula na poznanstvo sa Nikolijom Jovanović, ćerkom Vesne Zmijanac, a otkrila je i da je bila u vezi sa njenim sadašnjim dečkom, pevačem Reljom Popovićem.

Foto: Dragan Kadić
Foto: Dragan Kadić

"Njena Nikolija i ja izlazimo na ista mesta. Mi smo svi mladi i ludi, ja sam joj bilau spotu za prvu pesmu. Ona je luda kao i ja. Nikolija je sa Reljom, a ja njegaznam od prve godine srednje škole. Bila sam sa njim, jer je moja drugarica bila sa Vladom (Matovićem) dve godine, a njih dvojica su bili najbolji drugari", rekla je Goga tiho, prisećajući se druženja sa momcima iz bivše grupe "Elitni odredi", kao i bivšom farmerkom Jelenom Krunić, koja je bila sa Matićem. Iako ima lepo mišljenje o svom bivšem dečku, Gogi se nije u potpunosti dopao Reljin fizički izgled."Meni je Relja lep, ali ja ne volim te niske, sa ramencima. On je pametan imnogo lepu glavu ima, ali džabe kad ga je priroda skratila", priznala je Aleksićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track