PODRŠKA IZ KREVETA: Saletova žena gledala koncert Tropiko benda iz bolnice
Foto: Damir Dervišagić

PODRŠKA IZ KREVETA: Saletova žena gledala koncert Tropiko benda iz bolnice

Stars -

Jovana Pajić nije bila na spektaklu Tropiko benda jer je dan ranije primljena u porodilište, odakle je preko Skajpa pratila dešavanja u Areni

Aleksandar Sale Cvetković (32), pevač Tropiko benda, u subotu veče, kad je koncertom u Areni ispunjavao svoj san, nije u najvećoj hali na Balkanu imao podršku supruge, takođe pevačice, Jovane Pajić (26).Naime, ona je svog muža bodrila iz porodilišta, gde očekuje rođenje njihovog drugog deteta. Jovana je primljena u GAK samo dan pre koncerta, pa je dešavanja na spektaklu pratila preko Skajpa. Inače, Saletova još jedna želja za 16. april bila je da po drugi put postane tata baš tog dana.- Vrlo je moguće da se Jovana porodi baš na dan koncerta, imali bismo razlog više za ludu žurku - rekao je nedavno frontmen Tropiko benda.Beba je ipak sačekala da prođe tatin najveći nastup u karijeri, koji je on započeo spuštajući se sajlom na binu, a kako stvari stoje, postoji velika mogućnost da danas dođe na svet, kaže naš izvor blizak Jovani i Saletu, koji već imaju petogodišnju ćerku Helenu.- Želeli smo drugo dete, ali ništa nismo planirali. Ponašali smo se opušteno jer imamo Helenu, ali priželjkivali smo da ona dobije batu ili seku, pošto oboje imamo braću i znamo koliko je to lepo. Kad sam saznala da sam u drugom stanju, Sale je bio na putu. Nisam mogla da čekam da se vrati kući, pa sam mu radosnu vest javila porukom - rekla je Jovana.Inače, pevač i dalje ne zna kako će mu se zvati druga ćerka jer je tu odluku prepustio ženi.

LUDILO Tropiko slavio uspeh s prijateljima i kolegamaŽURKA SE NASTAVILA DO JUTRA!Nakon koncerta najbliži prijatelji i kolege Tropiko benda okupili su se na žurki na kojoj su sa članovima grupe slavili njihov uspeh. Slavlje je potrajalo do jutra, a sa Saletom i ekipom nazdravio je Aco Pejović, koji je ujedno bio i gost na koncertu. Sem njega, proslavi su prisustvovali i Tijana Dapčević, Ana Sević i Filip Živojinović, koji je došao sam jer je Aleksandra imala nastup u Nemačkoj. Sale, koji je bio prezadovoljan koncertom, nazdravljao je do jutra s kolegama, koji su ga u subotu veče ispoštovali u velikom broju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track