NIŠTA OD SVADBE ALKA VUICA: Ne udajem se!
Foto: Story.hr/Promo

Nema venčanja, ali je obukla venčanicu

NIŠTA OD SVADBE ALKA VUICA: Ne udajem se!

Stars -

Hrvatska pevačica i tekstopisac Alka Vuica ne udaje se za sarajevskog ugostitelja Zlatka Arslanagića, s kojim je u vezi četiri godine.

"Nosiću venčanicu. Pre nekih mesec dana svi su mediji objavili kako se udajem, što je apsolutno netačno i neprovereno. Zato danas nosim venčanicu iz štosa. Žene obično nose venčanicu kada se udaju, a ja je nosim kada želim demantujem venčanje", uz smeh je rekla Alka.

"Ne znam ni ja odakle to. Valjda je to moderno. Ako se niste udali, onda to nije vest", rekla je pevačica, a njenom partneru ne smetaju priče o njihovom venčanju.

"Valjda je pristao na taj cirkus kad je mene zavolio. Samo se smeje", dodala je Vuica.

Alka Vuica je svojevremeno izjavila da su je Zlatku privukla dva-tri miliona koje, navodno, ima.

"To je bila šala koju sam prepisala od Madone. Kad su je pitali šta to Voren Biti ima, a drugi nemaju, ona je rekla 2-3 miliona više. Bilo mi je to duhovito, jer kakvo je to uopše pitanje? Šta neko ima, a drugi nema? Ne radi se o tome između dvoje ljudi. A finansijska sigurnost je važna, pogotovo ako je na vašem računu!

Pevačica je rekla da je ljubav za nju nešto mnogo dublje od zaljubljenosti.

"Zaljubljenost je mistifikacija i strast, a ljubav je puno dublja, mirnija i potpuno različita od zaljubljenosti. Jedno prelazi u drugo, a ako ne pređe, onda je neminovan rastanak. Može se ljubav dogoditi bez zaljubljenosti, ali zaljubljenost bez ljubavi ne može opstati", rekla je Alka i otkrila kako kod nje izgleda kada je zaljubljena.

"Pišem pesme i luda sam. Kao i kod svih, zaljubljenost me čini neuračunljivom. Kad se zaljubimo, dajemo se u celosti, ili barem mislimo da to činimo", rekla je Vuica i dodala da ono što nikada ne smemo drugom da damo jeste sloboda.

"Svoju slobodu, to nikada ne bismo smeli dati nikome. Slobodu da budemo ono što jesmo, da kažemo ono što mislimo, da živimo onako kako smatramo da je ispravno".

Foto Story.hr/Promo
Foto Story.hr/Promo

Story.hr/Azramag

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track