NA METI PROVALNIKA: Vesni Zmijanac lopovi obili kuću na Bukulji
Foto: Petar Đorđević

Manja materijalna šteta

NA METI PROVALNIKA: Vesni Zmijanac lopovi obili kuću na Bukulji

Stars -

Pre nego što je ušla u rijaliti Zmijančeva postavila alarm i angažovala čuvara, koji je sprečio krađu. Pozvao je njenu ćerku Nikoliju, koja je odmah dotrčala

Kuća Vesne Zmijanac na Bukulji bila je na meti provalnika, saznaje Kurir.Pevačica je pre ulaska na Farmu 7 boravila na svom imanju u blizini Aranđelovca i to vreme je iskoristila da se pripremi za rijaliti, ali i da dodatno obezbedi kuću kako lopovi ne bi provali i odneli vredne stvari, kao što se desilo prošle godine. Iako ima kamere koje nadziru dvorište i prilaze kući, Zmijančeva je zaposlila i čuvara, čije je zaduženje da pazi na imanje tokom noći. I pored tolikih mera obezbeđenja, lopovi su uspeli da provale u pevačicinu kuću, ali nisu stigli ništa da ukradu.- Prošle nedelje se po drugi put desila provala u Vesninu kuću, ali, na sreću, lopovi nisu stigli ništa da ukradu jer je imanje dobro obezbeđeno. Uspeli su da izbegnu kamere, ali čim su razvalili ulazna vrata i zakoračili u kuću, oglasio se alarm. Čuvar je odmah dotrčao, a oni su pobegli. On je obavestio Vesninu ćerku Nikoliju o incidentu. Jovanovićeva je odmah došla i utvrdila da provalnici nisu stigli ništa da ukradu, ali da je pričinjena manja materijalna šteta na ulaznim vratima - rekao je naš sagovornik, inače prijatelj Vesne Zmijanac.

Countryside home.

Tim povodom pozvali smo Nikoliju, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Inače, Jovanovićeva je do juče bila na Bukulji, o čemu svedoče i njene fotografije koje je objavila na Instagramu.Podsetimo, Vesnina kuća na Bukulji opljačkana je sredinom juna prošle godine. Tada su iz nje ukradene stvari u vrednosti od 10.000 evra. Zmijančeva je izjavila da se šokirala kad je saznala da su je pokrali radnici koji su bili zaposleni kod nje i u koje je imala bezgranično poverenje. Neobično je u ovoj priči to što su lopovi pevačicu potkradali mesecima, a ona ništa nije primećivala. Tek kad su joj nestale brendirane haljine iz ormana, ustanovila je da joj nedostaju i skupocene vaze, pepeljare, tašne, cipele i zlatni nakit.

Znaju gde se kreću Provalnici pikiraju pevače PLJAČKALI I CAKANU, MIROSLAVA I PEJOVIĆA Pevači su često na meti provalnika, a pošto su gotovo svakodnevno u medijima, lopovima nije teško da saznaju njihovo kretanje i tako odaberu povoljan momenat za krađu.Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug Nebojša Negić opljačkani su dok su šetali psa u blizini svoje kuće u Sremčici.- Odneli su skoro sve - nakit, novac, oružje, satove, garderobu, razne suvenire i nama neke drage i bitne stvari, koje smo godina skupljali. Samo vrednost nakita i satova iznosi više od 20.000 evra. Ma, upropastili su mi život! - rekla je Cakana za Kurir.I njenog kolegu Miroslava Ilića su pokrali. Provala u njegovu kuću desila se dok je pevač imao koncert u Kombank areni. Pored vrednog srebrnog nakita, folker je ostao i bez 100.000 evra ušteđevine. Na sličan način desio se i pokušaj pljačke kuće Aca Pejovića. Dok je on pevao u Areni, lopovi su hteli da upadnu u njegov dom, ali ih je pevačevo obezbeđenje sprečilo u tome.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track