STARLETE SE POSVAĐALE: Ava napala Tijanu zbog Cecinog bivšeg dečka
Foto: Damir DervisagIć, Printskrin

Letelo perje

STARLETE SE POSVAĐALE: Ava napala Tijanu zbog Cecinog bivšeg dečka

Stars -

Karabatićeva poručila Ajfonki da ne prilazi Vladimiru Cvetkoviću, koji je zajedno s njih dve snimao spot u jednom poznatom klubu

Ava Karabatić i Tijana Ajfon žestoko su se posvađale na snimanju spota za pesmu „Dok ne popadamo“ srpske pevačice iz Grčke Ane Zorice Pantić i to zbog bivšeg dečka Cece Ražnatovića Vladimira Cvetkovića Cveleta.Hrvatica je bila besna jer se njena cimerka iz „Parova“ non-stop nabacivala manekenu. Inače, Karabatićeva je i pre dolaska na snimanje imala posebne uslove, a jedan od njih je bio da nikako ne bude u istom kadru s Tijanom.- Morate da mi potpišete da ću biti glavna glumica i da neću imati zajedničke scene s Ajfankom. Ona nije moj nivo - poručila je Ava ekipi koja je radila na spotu.

Na kraju je ušla u klub, ali je odmah napala Tijanu.- Ne želim da Tijana pravi sebi marketing preko mog imena. Tačno je da je zbog mene napustila snimanje. Žalim je - rekla je Ava, dok Tijana tvrdi da je Ava bila ta koja je spopadala Vladi.- Ava je isfrustrirana osoba. Ima toliko godina, a i dalje je niko i ništa. Devojka je luda.Skočila je na Vladimira čim je ušao. Napadala ga je, molila ga da se slikaju, onda je prišla meni i rekla mi da mu ne prilazim - rekla je Tijana.(K. L.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track