EMINA JAHOVIĆ: Želim da moja deca nauče srpski!
Foto: Damir Dervišagić

Nostalgična

EMINA JAHOVIĆ: Želim da moja deca nauče srpski!

Stars -

Pevačica Emina Jahović Sandal koja sa svojim suprugom Mustafomživi u Istanbulu, želi da njena deca upoznaju i kulturu i običaje iz Novog Pazara.

Ona otkriva da joj nedostaje rodni grad, a posebno priroda u kojoj voli da trenira.

"Mustafa i ja smo sportski tipovi. Mnogo vremena provodimo vežbajući. Najčešće smo u teretanama, ali mu ja stalno pričam o predivnom predelu kraj Đurđevih stupova u mom Novom Pazaru, gde često trčim kada sam u Srbiji. Ništa ne može da se uporedi sa predivnim zdravim mirisom borova koji tu rastu", ispričala je Emina.­Decu ću krajem leta da pošaljem u Novi Pazar najmanje 15 dana zbog jezika, alii zbog rođaka koji ih uvek željno iščekuju. Moja rodbina očekuje s nestrpljenjem Mustafu da ponovo dođe u Novi Pazar. I on to želi. Ali oboje imamo veoma malo slobodnog vremena. I Novi Pazar je daleko od Beograda. Pet sati vožnje je od aerodroma. To je mnogo vremena", rekla je Emina.Emina Jahović je otkrila da Mustafa i ona trenutno grade novu porodičnu kuću u Istanbulu i da su time preokupirani.

"Želim da moja deca uvek deo godine provedu u Novom Pazaru i da vide kakose ovde živi, jer odrastanje u Istanbulu i ovde je veoma različito", rekla je Emina.

Foto Dragan Kadić
Foto Dragan Kadić

Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja