NEMANJA DOVEO DUŠICU DO LUDILA, PEVAČICA PRETI: Napraviću skandal ako mi ne vratite kupaće kostime
Foto: Printskrin

Tajni zadatak

NEMANJA DOVEO DUŠICU DO LUDILA, PEVAČICA PRETI: Napraviću skandal ako mi ne vratite kupaće kostime

Stars -

Nemanja MCN sinoć je dobio tajni zadatak - da farmerkama sakije kupaće kostima, a danas je zbog toga nastao pravi haos na imanju.

Nemanja je više puta istakao kako mu smeta nekultura mladih devojaka koje ručaju i prisustvuju porodičnim sastancima neprikladno odevene, zbog čega i Zadruga rešila da mu poveri zadatak.

Sinoć je Ognjen Amidžić rekao reperu da treba da sakrije sve kupaće kostime Cece, Marije Ane, Dušice i Seksi Sandre, a biće nagrađen ako uspešno obavi zadatak.Nemanja je ozbiljno pristupio zadatku, pa je već uspeo da sakrije kupaće kostime Dušice Grabović. Pevačica nije mogla da ih pronađe kada je krenula na kupanje zbog čega je odlepila.

"Nemojte praviti svađu između ljudi! Ovo su fore iz petog razreda osnovne škole. Lopov se uvek sam javi. Vratite mi moj kupaći, moram da se okupam! Sve ste mi uzeli. Majke mi moje, sad ću svima da vam pobacam stvari!" vikala je besna Dušica, a farmeri su joj poručili da se ne igra sa tim stvarima, jer će joj dvostruko vratiti.Pevačica je onda otišla po rezervni kostim, a još više se iznervirala kada je videla da je i on nestao.

"Kupaći sa štrika mi takođe fali, vratite mi istog trenutka! Izvinjavam se onima koji to ne rade, ali za deset minuta ću uraditi ono što ne možete da pretpostavite. Ja se ni sa čijim stvarima ne igram, nikada nikome nisam uzela ništa bez pitanja. Ako mi ne vratite kupaći, napraviću skandal!" ljutito je vikala pevačica, pa su svi farmeri počeli da se deru na nju.Nemanja se sve vreme čudio kako ne bi bio provaljen.

Pogledajte Dušičinu reakciju:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track