IGRA GLADI NA FARMI: Zgadiće vam se život kada čujete šta su takmičari jeli
Foto: Printskrin

Užas!

IGRA GLADI NA FARMI: Zgadiće vam se život kada čujete šta su takmičari jeli

Stars -

Ognjen Amidžić je iznadio farmere i pripremio "Igru gladi" u kojoj će četiri farmera morati da se takmiče. Pre toga sluge kao kapiteni oformili su dve ekipe, a ona koja pobedi dobiće nagradu.

Sluge, odnosno kapiteni Seksi Sandra i Crni bacili su se na posao i izabrali farmere koji će činiti njihov tim. Sandrin tim pod imenom "Seksi" čine: Filip, Marijana, Saška, Dušica, Keva, Vesna, Marina i Gogu, a Milanov tim pod nazivom "Crni" čine: Žika, Lepi Mića, Nemanja MCN, Stefan, Marija, Čipi, Maja, Ceca, Kimi i Jelena.

Prva igra bila je "Igra gladi", a vođe timova su morale da izaberu po dva takmičara koja brzo jedu.

 Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Crni je izabrao Cecu i Nemanju, a Sandra Sašku i Filipa. Na njima je da što pre pojedu što više različitih namirnica, imaju 3 minuta da pojedu što više hrane. Kada je Ognjen dao znak farmeri su kao nenormalni navalili da jedu, bilo je tu svega i svačega, pa je tako Ceca jela margarin, Filip je grizao crni luk kao da je jabuka. Saška je bukvalo gutala čajnu kobasicu, a Nemanja je jeo sardine i pio sirup.

Nakon što je isteklo vreme, Ognjen je premerio ko je više pojeo namirnica, a pobedu u ovoj igri odneo je "Seksi" tim, odnosno Filip i Saška.

 Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track