(VIDEO) JELENA UDARILA NA VESNU: Ona je sujetna, pući će!
Foto: Printskrin

Predvidela buduća dešavanja

(VIDEO) JELENA UDARILA NA VESNU: Ona je sujetna, pući će!

Stars -

U razgovoru sa Mikijem Mećavom, rediteljka Jelena Golubović predvidela je buduća dešavanja na imanju u Lisoviću.

Nakon što svi farmeri odu na spavanje, Jelena Golubović i Miki Mećava otpočinju svoje dubokoumne razgovore koji neretko potraju do svitanja.

Rediteljka i pevač su pročešljali najrazličitije teme, a Golubovićeva je govorila o svojim predviđanjima kada su u pitanju odnosi farmera. Ona smatra da nas tek očekuju drastični preokreti u odnosima stanovnika Lisovića, ali i formiranje klanova.

"Mislim da će biti dva tabora i to će biti zanimljivo. Mnogo je tu sujete, ima tu mnogo isfrustriranih žena. Klinke su brzo prsle, a starije se čuvaju za jun. Biće jako interesantno kada proradi ženska sujeta", kazala je rediteljka, a onda se osvrnula na priču o pevačici Vesni Zmijanac, sa kojom sve češće ulazi u konfliktne situacije.

"Doći će do tačke ključanja jednog momenta. Vesna i ja sad balansiramo, ali njoj će proraditi sujeta kao i Zorici. Sujetna je jako, mislim da će ona u junu da se okrene jer neće moći da glumi nezainteresovanost, neće moći da ćuti više i pući će. Tada će automatski neko stati na njenu, a neko na moju stranu. Marina, Saška, Keva, Vesna – to će biti glavni sukobi. Mića će gledati da u svakoj situaciji potpali vatru. Vesna je u Igri istine kupila Miću za dalje ratovanje, to je njena strategija", ocenila je rediteljka koja je, reklo bi se, više nego spremna za sukobe sa pevačicom koji tek predstoje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track