(FOTO) Pre nego što je postala fatalna crnka: Kako je Maša Terzić izgledala sa drugom bojom kose
Foto: Instagram

POTPUNA PROMENA

(FOTO) Pre nego što je postala fatalna crnka: Kako je Maša Terzić izgledala sa drugom bojom kose

Stars -

Mlada dama ne boji se transformacija, a mnogi su već zaboravili period kada je imala drugačiju frizuru.

Lepa Beograđanka važi za uvek doteranu i stilizovanu devojku, a svoje Instagram pratioce posebno je iznenadila objavivši fotografiju sa proslave maturske večeri, koja je bila pre dve godine, piše Story.rs Raskošna haljina koju je tom prilikom nosila oduševila je njene obožavaoce, jer Maša u njoj izgleda kao prava princeza. Ono što je dodatno privuklo pažnju svih jeste njena drugačija boja kose. Naime, iako je već neko vreme znamo kao tamnokosu brinetu, Maša je u tom periodu imala svetlo smeđu kosu, koja je bila skoro plava.

A photo posted by @gospodjicaterzic on Apr 23, 2016 at 4:08pm PDT

Njeni pratioci bili su oduševljeni ovom fotografijom i udelili su joj bezbroj komplimenata. Sa sajta Story preporučujemo i:Fashion bomba: Odevna kombinacija kao dokaz da Maša Terzić preti da postane najjači modni znalac (FOTO)

Kombinacija Maše Terzić koja će vas oduševiti: Krzno i koža u nesvakidašnejm izdanju (FOTO)Svi pogledi u klubu su bili upućeni njoj: Provokativna kombinacija Maše Terzić koja je sve iznenadila (FOTO)Maša Terzić kakvu do sad nismo videli: Karmin koji ćete odmah poželeti da kupite (FOTO)Maša Terzić: Sve je zabava i igra do trenutka kada ne više ne možeš... (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track