PUKLA TIKVA: Snežana otkačila studenta glume!
Foto: Dragan Kadić

Voditeljka raskinula vezu

PUKLA TIKVA: Snežana otkačila studenta glume!

Stars -

Posle sedam meseci zabavljanja Dakićeva odlučila da se raziđe sa 20 godina mlađim Dušanom Momčilovićem

Snežana Dakić (45) raskinula je sa 20 godina mlađim studentom glume Dušanom Momčilovićem, saznaje Kurir.Par je u poslednje vreme vrlo retko viđen zajedno, a Dušan je, umesto s voditeljkom, najviše vremena provodio s društvom lumpujući po prestoničkim klubovima.Posle sedam meseci zabavljanja Dakićeva je odlučila da svako nastavi svojim putem, ali da ostanu u prijateljskom odnosu.

- Snežana je definitivno okončala vezu s Dušanom. U poslednje vreme se nisu slagali, pa je rešila da je za njih najbolje da se raziđu. Izgleda da je razlika u godinama učinila svoje jer Snežana nema nameru da svaku noć provodi po klubovima. S druge strane, Momčilović se tokom njihove veze često provodio s prijateljima i nije imao dovoljno vremena za voditeljku - priča naš izvor.Napominje da o svadbi nikad nisu ni pričali.

- Snežana nijednog trenutka nije planirala da se uda za Dušana, njihova veza nije bila ozbiljna. Kada je shvatila da je prezauzeta poslovnim obavezama zbog uređivanja ženske televizije, ali i zbog svoje modne kolekcije, te da nema podršku od mlađeg izabranika, odlučila je da stavi tačku na njihovu ljubav. Trenutno je zauzeta oko organizacije rođendanske žurke ćerki Lauri, koju je dobila u braku s Vladimirom Mikićem, i ništa je drugo ne zanima - završava naš izvor.Juče smo pokušali da stupimo u kontakt s voditeljkom i glumcem, ali nisu odgovarali na naše pozive i poruke.Lj. Stanišić

Odgovorila na spekulacijeNISAM TRUDNA, SAMO SAM SE UGOJILANedavno se spekulisalo da je Snežana trudna, ali ona tvrdi da se samo ugojila.- Vidi se da nisam u drugom stanju, ali isto tako vidi se da sam se malo ugojila. Poslednjih meseci radila sam na novom poslovnom angažmanu i nisam stigla da vežbam, tako da se vidi da imam mali stomak. Žena bez stomaka kao selo bez osnovne škole - rekla je voditeljka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track