SVEDOČIO IVANIN OTAC: Nikola nije tukao samo Sindi, već i njenu majku!
Foto: Zorana Jevtić, Aleksandar Jovanović

Protiv bivšeg zeta

SVEDOČIO IVANIN OTAC: Nikola nije tukao samo Sindi, već i njenu majku!

Stars -

Vojislav Stamenković na sudu izjavio da je Pavlović pre šest godina batinama unakazio njegovu ćerku Ivanu, a njegovoj ženi Veri polomio rebro, jer je htela da odbrani bivšu „modelsicu“.

Ivana Stamenković Sindi juče je na ročište u sporu koji vodi protiv bivšeg muža Nikole Pavlovića za porodično nasilje kao glavnog svedoka dovela svog oca Vojislava.On je potvrdio da je ugostitelj maltretirao njegovu ćerku, ali je izneo i nove optužbe na Pavlovićev račun - da je Ivaninoj mami polomio rebro.Prema njegovim rečima, incident se dogodio 2010. godine, kad je njegova supruga htela da zaštiti ćerku od pomahnitalog muža.Sva u modricamaNakon saslušanja, sudija je naložio da se na sledećem ročištu pojavi sudski veštak koji će govoriti o povredama koje je Pavlović naneo bivšoj „modelsici“.

- Sindin otac je do detalja ispričao kroz šta je sve prošla njegova ćerka dok je bila u braku s Nikolom. Rekao je da je Sindi posle porođaja 2010. dobila batine od muža i da je bila u modricama. Naveo je i da je jednom prilikom njegova supruga Vera bila prisutna kad je Nikola nasrnuo na Sindi i da je tada njoj polomio rebro - priča naš sagovornik iz suda.

Branila ćerku... Ivanina mama Vera
Branila ćerku... Ivanina mama Vera

Po izlasku iz Palate pravde, vidno uznemiren Sindin otac nam je rekao:- Verujte da ovo što se dešava mojoj ćerki nema ni u Saudijskoj Arabiji. Pa on plaća sve te veze i rade šta im se može. Zašto se ne ku.či preda mnom? Neka dođe mene da bije, evo javno ga pozivam, a ne da udara žene pesnicama. Možete da zamislite kako je bilo u mojoj duši kad sam video unakaženu ćerku. A onda se dešava suđenje i to da se predmet gura u fioku dok gospodin ne uzme starateljstvo nad detetom. Sve je to planski izrežirano. Zaista sam ogorčen na ceo sistem - ogorčeno je rekao Vojislav.Veruje u pravduSindi je bila malo smirenija, jer je uverena da suđenje ide njoj u prilog.- Verujem da će pravda biti zadovoljena.S druge strane, Pavlović nakon suđenja nije bio raspoložen da govori za medije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track