(FOTO I VIDEO) SPREMNE ZA USKRS: Evo kako su poznate dame ofarbale jaja
Foto: Printskrin Instagram

Prave domaćice

(FOTO I VIDEO) SPREMNE ZA USKRS: Evo kako su poznate dame ofarbale jaja

Stars -

Poznate dame su ispratile tradiciju i na današnji dan ofarbale uskršnja jaja.

Pored toga što brinu da uvek dobro izgledaju, one su i prave domaćice u kući. Na Veliki petak su, kao i svi vernici, ofarbale jaja. Kod njih preovladava crvena boja ali i mnoštvo detalja.

Seka Aleksić je svoj trpezarijski sto ukrasila zekama, pilićima ali i perfektno ofarbanim jajima.

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Apr 29, 2016 at 8:14am PDT

Kod Indire Radić se mogu videti crveno ofarbana jaja po kojima su iscrtana srca. Pored jaja u korpi su se našle i bombone, čokoladice ali i ukrasni pilići, što će sigurno oduševiti pevačicine ukućane.

Sonja Vuksanović je napravila pravu prazničnu atmosferu u svom domu. Na trpezarijskom stolu je u nekoliko originalnih korpica podelila jaja u raznim bojama. Uz sve ovo odlično su se uklopile i ljubičaste i žute lale u staklenoj vazi.

Lena Kovačević je pokazala pravu umetnost. Ona je šaranje jaja prepustila i svojoj deci, pa možemo videti pravu umetnost.

Slađa Delibašić je pokazala jaja raznih boja i dezena, a sve ukrašeno ikonama i dečijim čestitkama. Uz svoju fotografiju napisala je i pravu hrišćansku poruku: "Slava ranama tvojim Hriste! Slava velikom trpljenju tvome!"

Stanija Dobrojević je pokazala da sa njom nema šale i da je odlučila da na današnji dan u svojoj roze kuhinjici ofarba jaja. Sa svojim pratiocima je podelila video snimak i upitala ih da li su oni ofarbali jaja i da li poste danas.

Anastasija Buđić je takođe spremila jaja za Uskrs. Ona se odlučila za razne boje a pratioci su je pohvalili komentarima.

#ofarbanaa #jaja #domacicadabudem

Posted by Anastasija Stasy Budjic on петак 29. април 2016.

Supruga Žike Jakšića, pevačica Dajana Jakšić, ofarbala je jaja specijalno za sina Dušana. Likove koje je nacrtala su glavni junaci Marvelovih stripova. Nema šta, Djaana je talentovana i za crtanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track