MARIJA ANA I MCN U ŠTALU: Gazda potpuno poludeo, bacao stolice i vrištao!
Foto: Printskrin

Haos na izboru sluga

MARIJA ANA I MCN U ŠTALU: Gazda potpuno poludeo, bacao stolice i vrištao!

Stars -

Nemanja Maksimović Maksa sinoć je napustio imanje u Lisoviću a za novog gazdu postavio Lepog Miću.

Iako se Jelena Golubović nadala toj poziciji, mnogi farmeri su se obradovali što je Maksa doneo ovakvu odluku.

Gazda je na samom početku uveo časove seksologije koje ćemo uživo gledati.

"Sve počinje od seksa, ako čovek dobro je.e onda se normalno ponaša. Birajte gde ćete to da radite, ispod jorgana, ćebeta, možete javno. Za 5 minuta počinje čas o seksologiji", dodao je Mića i naveo kako Kevu oslobađa svih zadataka te da će svako spremati hranu za sebe.

Njegovi supervizori su Crni i Marina a za sluge je izabrao Nemanju MCN i Mariju Anu. Tokom izbora sluga došlo je do svađe između gazde i Vesne Zmijanac.

Tok emisije:

22:28 Voditeljka je dala reč i Vesni Zmijanac da se oglasi na Mićine napade jer on nije dozvolio da priča.

"Prvo sam jutros ustala oko 7 pre svih. Prvo sam oprala kosu pa onda sa mokrom glavom vitlala ovuda po hladnoći. Onda su ustali lagano pa je počeo sastanak, gazda je odmah počeo da pravi ludilo. Kasnije zaboravim da popijem lek za moju štitnu žlezdu i tada mi se napravi dar mar. Kasnije sam uzela samo jedan list kupusa jer mi nije bilo dobro a ni od koga nisam ništa krila. Ne znam, možda sam prošli put bila oduševljena Mićinim gazdovanjem jer je bilo drugačije, danas je samo ličilo na samovolju. Da, išla sam da izmerim pritisak. Pritisak je 180 sa 110 i to nema veze sa današnjim danom ni Mićom. Današnji moj umor je posledica mnogo dana nespavanja, aktivnog rada, videli to oni koji hoće ili ne. Stoji to da se ja ponašam ne u skladu sa svojim godinama, da pokušavam da pratim celu ovu priču, da igram, skačem, pevam, tutnjim sa ovom decom ovde. Nesumljivo je da Mića ima jednu silnu energiju koja je posledica njegove ishrane koja je takva kakva je. Kada sam ušla ovde ja nisam imala nikakve uslove, htela sam da budem ista kao i ostali. Ovde sam došla sa svojim imenom i prezimenom ali nisam tražila nikakve uslove, došla sam da budem jednaka iako su mi mnogi rekli svakve ružne reči. Uverena sam da će svako od farmera reći da je Vesna Zmijanac ista kao i oni, da ne glumi nikakvu zvezdu iako ima ime i prezime iza sebe. Ako neko može da kaže drugačije neka se sada javi.", rekla je Vesna a onda objasnila i zašto sporo govori.

"Moguće je da ja neću izdržati još dugo ovde i ove uslove. Moj pritisak je i dalje 180, suva su mi usta i jezik ali to nije ni čudo za moje godine koje će uskoro dostići 60", dodala je pevačica.

22:26 Konačno je doneo odluku i za sluge postavio Nemanju MCN i Mariju Anu.

"Ovo će biti jedno novo iskustvo za mene ali verujem da će biti zanimljiva nedelja", rekla je Marija Ana dok je MCN dodao da mora da se zna da on na pijaci neće da se ljubi ni sa kim pa po cenu i da ne dobije ništa na pijaci.

22:23 Tokom rasprave sa Vesnom Zmijanac gazda je potpuno podivljao te je čak i bacio stolicu.

"Rekao sam da svako za sebe sprema ručak a ti si danas izigrala sve. Bude li sutra newko iskoristio Kevu ili nekog drugog, obećavam da ću prevrnuti ovde sve. A Vesna ako bude još jednom napustila sastanak, ja napuštam Farmu i zdravo!"

22:21 Lepi Mića je rekao da će pravedno da izabere sluge ali je odmah opleo i po Vesni Zmijanac.

"Pričala si pre sat vremena da sam ja sujetan i da ću tebe staviti za slugu. Nisam ja takav, ali zadrugo, ona se žali na srce, odvedite i izmerite joj pritisak. Dovedite nam zdrave ljude a ne bolesnike", pričao je on i besneo na Vesnu.

22:18 Lepi Mića je odlučio da malo drži tenziju među ukućanima.

"Muški sluga je Žika... mogao bi biti", rekao je on i zasmejao sve na imanju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja