RIJALITI NA SUDU: Jelena Golubović zbog suđenja napustila Farmu
Foto: Printskrin

Tužba zbog nasilja

RIJALITI NA SUDU: Jelena Golubović zbog suđenja napustila Farmu

Stars -

Rediteljka Jelena Golubović je zbog suđenja privremeno izašla iz rijalitija "Farma".

Naime, u toku je suđenje folkeru Hasanu Dudiću koji je fizički nasrnuo na rediteljku u rijalitiju "Parovi", a ona ga je tužila za fizičko nasilje.Iako je za danas bio zakazan glavni pretres, Hasan se nije pojavio u Palati pravde.

"Glavni pretres je na žalost odložen. Moj advokat je došao, ali tolika neozbiljnost sa njegove strane je neverovatna. Njega advokati neće da brane, on nije dostavio punomoćje. Hrabar je kada treba da se bije, udara, psuje i vređa, a kada dođe do pretresa, kada treba da snosi posledice, da prizna da je pogrešio, onda se moli, kuka kako ide po bolnicama" kazala je rediteljka i dodala:

"Ako čovek od 60 godina može da jednu ženu obori na pod i mučki udara, onda treba da stane iza svojih dela. Iskreno se nadam najstrožoj kazni za delo koje mu se stavlja na teret", rekla je Jelena.

Njih dvoje su se posvađali u dvorištu, a situacija je kulminirala kada je Jelena dobacila Hasanu uvredu nakon čega je on počeo krvnički da je udara, povukao ju je sa stolice i počeo da je šutira u glavu nakon čega je Jelena pala u nesvest.Hasan je posle toga diskvalifikovan iz rijalitija.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

(Pink)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track