HIT: Enrike izvisio za apartman!
Foto: Profimedia

Iglesijasovo mesto zauzeo neko drugi

HIT: Enrike izvisio za apartman!

Stars -

Pevač zahtevao da bude smešten u delu hotela gde odsedaju najvažniji gosti, ali tamo nije bilo mesta, pa su organizatori koncerta bili na velikim mukama

Enrike Iglesijas, koji će večeras održati koncert u Kombank areni, samo nekoliko sati pre dolaska u Beograd nije znao gde će biti smešten.Naime, predsednički apartman jednog elitnog hotela u centru grada već je bio zauzet, a on je želeo samo u njemu da boravi.- Organizatori su najveći problem imali gde da smeste Iglesijasa. Ponudili su mu dve opcije - hotel na Novom Beogradu i na Bulevaru, ali on nije hteo da odstupi od svog zahteva. Organizatori su dali sve od sebe da mu ipak obezbede predsednički apartman u objektu koji on želi, ali im je iz menadžmenta hotela poručeno da je to nemoguće, jer je jedna veoma bitna osoba u njemu. Tako, do samog dolaska Enrikea Iglesijasa nije se znalo gde će boraviti - kaže naš izvor blizak organizaciji.Slavlje i u BeograduInače, Enrike je pre Beograda boravio u Zagrebu, gde je održao spektakularan koncert, prvi na svetskoj turneji „Seks end lav“. On je rado uvrstio i Beograd na spisak gradova koje će obići, jer mu se naša prestonica i te kako dopala prilikom posete pre nekoliko godina. Sin Hulija Iglesijasa je u Zagrebu proslavio 41. rođendan, a svoj divan dan obeležiće i večeras s fanovima iz Srbije. Oni se raduju ovom koncertu i veruju da će ponoviti ono što je radio i ranije, da neće dugo izdržati na bini, već da će silaziti među obožavaoce i pevati zajedno s njima.Silazak u publiku- Bliske susrete s fanovima Enrikeu će omogućiti specijalna krila koja se nastavljaju na glavnu binu s obe strane, duga pista kroz fan pit, ali i druga bina pozicionirana u parteru - kažu iz menadžmenta koncerta.

Navala BeograđanaVIP TRIBINERASPRODATEUlaznice za VIP tribine su rasprodate, a još malo ih je ostalo za fan pit i parter! Karte se i danas mogu nabaviti po cenama - 2.990 dinara za parter, za sedenje od 3.690, 3.900, 4.590, 4.990, VIP centar 5.990 i za fan pit 5.990 dinara. Još uvek nije poznata precizna lista pesama koje će izvesti, ali sudeći prema ranijim koncertima, neke od pesama koje će izvesti su „Tonight“, „I Like“, „Heartbeat“, „Bailamos“, „Be With You“ i druge.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja