FARMERI NATRLJANI ŠLAGOM: Nemanja izabrao sluge, Saška Karan izbačena!
Foto: Printskrin

Lažno izbacivanje

FARMERI NATRLJANI ŠLAGOM: Nemanja izabrao sluge, Saška Karan izbačena!

Stars -

Stefan Jakovljević napustio je imanje prethodne noći jer je imao najmanje glasova publike a za novog gazdu postavio je Nemanju MCN.

Na imanju u Lisoviću bila je i više nego zanimljiva atmosfera. Pored toga što je gazda odabrao sluge, produkcija je napravila i lažne nominacije.

Svako je nominovao po 2 farmera i to tako što izađu na trem, uzmu šlag koji stoji tamo i farmeru kojeg nominuju natrljaju lice. Farmerima je to bilo previše uzbudljivo, a jedina koja je ostala bez šlaga na licu bila je Goga Aleksić.

Najviše nominacija imala je Saška Karan koja je sa voditeljkom odmah izašla sa imanja nadajući se da ide kući. Međutim, sačekaće je iznenađenje jer je produkcija odlučila da farmera sa najviše nominacija nagradi. O ovome ništa ne znaju ni ostali farmeri.

Tok emisije:

23:14 Došlo je vreme i da se izaberu sluge. MCN kaže da je u problemu jer je želeo da za ženskog slugu izabere Sašku ali ne može jer je ona večeras nominovana za izbacivanje.

"Maja nije bila ni jednom sluga a red je da svako bude po jednom, zato će ona ići u štalu. Muški sluga je Čipi", izabrao je Nemanja.

23:11 Rezultat je nerešen između Saške i Crnog. Zbog toga se sve nalazi u rukama gazde koji će morati da odluči i to na isti način, mazanjem šlaga. On je odlučio da pobednik po broju nominacija bude Saška Karan pa će Saška, navodno da bude izbačena večeras.

23:02 Marija Ana i Dušica su odjednom počele da se mažu šlagom kako bi se osvetile jedna drugoj. Sve to Farmeri su odmah skočili da ih razdvoje.

Debeo kraj izvukla je i voditeljka na čiju kosu je takođe pao šlag. Zbog toga se iznervirala i proderala:

"Ljudi, ja nisam deo ove igre. Šta ćemo sad sa mojom frizurom."

22:51 Osveta je slatka. Čipi je dobio svojih 5 minuta i sa velikom radošću natrljao Jelenu Golubović.

"Ne može ona da kaže da smo mi svi glupi a ona nije", prokomentarisao je on.

22:40 Osveta je stigla i Jelenu Golubović. Dušica Grabović je bez razmišljanja rediteljku natrljala šlagom.

"Dušo moja, zna se da si loš čovek i da ne želim više da te vidim ovde", rekla je Dušica a posle toga nominovala i Mariju Anu jer je, kako kaže, ona njen neprijatelj.

22:35 Jelena Golubović je jedva dočekala ovakvu igru. Ona je odlučila da se osveti Čipiju i Vesni Zmijanac.

"Čipi, mogao bi u Hobitu da glumiš", prokomentarisali su fanovi.

22:24 Prva je nominovala Vesna Zmijanac. Ona je odlučila da na samom početku namaže Sašku Karan.

"Saška je postala mnogo nervozna u poslednjih nekoliko dana. Ima neprilike u komšiluku, seksualne prirode i mislim da treba da trči svom mužu kući da ne bi bilo neprilike", objasnila je Vesna a onda nominovala i Nikolu Lakića.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja