PAPARACO: Sinu Draganu pao šećer, pa navalio na šlag s nes kafe!
Foto: Dragan Kadić

Nenad Okanović ne može bez slatkog

PAPARACO: Sinu Draganu pao šećer, pa navalio na šlag s nes kafe!

Stars -

Glumac s brojnim poznatim ličnostima ocenjivao pevanje na humanitarnim karaokama, tokom kojih je sve vreme lizao poslasticu

Nenad Okanović, u narodu poznat kao Sin Dragan, zbog brojnih obaveza ne stiže pošteno ni da jede, pa od gladi tamani i šlag s kafe.U to se uverila ekipa Kurira na humanitarnim karaokama u „Imo autlet centru“ na Novom Beogradu, gde je Okanović bio u ulozi žirija. Glumac je ovu ulogu rado prihvatio jer su se pred njim za mikrofonom smenjivali novinari. Da li od prevelike gladi, vrućine ili pak ne baš tako sjajnog izvođenja sedme sile, glumcu je pao šećer, pa je naručio nes kafu sa šlagom. I čim su ga uslužili, on je navalio da jede, pa je celu kuglu smazao za tili čas. Inače, njemu je u žiriju društvo pravilo još mnogo poznatih ličnosti, koje su se sjajno provele na ovom okupljanju koje je imalo jasan cilj da se prikupe sredstva za humanitarnu fondaciju Budi human.Prisustvo Sina Dragana na karaokama najviše je obradovalo mališane, koji su mu non-stop prilazili da traže autogram. On se svima potpisao na papir, ali ih je i pozvao na izvođenje predstave „Klackalica“ 25. maja u Domu sindikata, u kojoj on ima jednu od glavnih uloga, a za koje vlada veliko interesovanje.

Podržao akcijuKURIR PEVAO ZA BOLESNU DECUEkipa Kurira podržala je ovu humanitarnu akciju.Članovi rubrike Stars Sandra Rilak, Marija Dejanović i Dragica Milutinović odazvale su se pozivu i na bini su zajedno otpevale pesme „Ljuljaj me nežno“ Olivera Mandića i „Čekala sam čekala“ nedavno preminule Jadranke Stojaković. Prvo mesto na ovim karaokama zauzeo je Aleksandar Jovanović s portala Telegraf.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja