Umesto na matursko veče otišla u večni san

TUŽNA SUDBINA PEVAČICE JOVANE (19) IZ KIKINDE: Poslušajte kako je otpevala Imendan s kolegama

Stars -

Jovana Kojić (19), maturantkinja Ekonomsko-trgovinske škole iz Kikinde, koja je poginula sa grupom muzičara u saobraćajnoj nesreći kod Kanjiže, pevanjem se bavila iz hobija, a planirala je da upiše fakultet u Novom Sadu.

Jovana se pevanjem bavila iz hobija, bila je odličan učenik Ekonomsko-trgovinske škole u Kikindi, bavila se košarkom i trenirala za lokalni košarkaškli klub oko šest godina. Planirala je da upiše fakultet i nastavi školovanje u Novom Sadu.

"Umesto da je danas vozim da kupi matursku haljinu, išao sam da joj odaberem beli kovčeg. Juče mi se javila i rekla da ide s muzičarima u Kanjižu. Nju su povremeno zvali na razne zabave, jer je fantastično pevala i znala da napravi atmosferu", rekao je neutešni ujak Dragiša, dok su majka Dragana, otac Predrag i sestra Dejane neutešni.

Sta ce ti pevacica :D

Posted by Jovana Kojic on недеља 7. фебруар 2016.

"Pošto radim u Novom Sadu, vozio sam je na pripreme za prijemni. Ona je s mojim sinovima odrasla i bila mi je kao treće dete. Pre neki dan njenu matursku sliku stavio sam pored ikone Svete Petke. Sada se nadam da će je ta svetica čuvati kao što sam je ja voleo i čuvao", kroz suze priča Jovanin ujak Dragiša.

"Joca je imala moćan glas. Obožavala je da izvodi pesme Kaliopi, jer je mogla da peva visoke tonove", očajan je njen ujak.

Sahrana Jovane Kojić biće obavljena u ponedeljak 16. maja, sa početkom od 16 i 30 sati na kikindskom groblju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track