TIJANA AJFON U URGENTNOM: Starleta završila na infuziji
Foto: Printskrin/Parovi

Pozlilo joj

TIJANA AJFON U URGENTNOM: Starleta završila na infuziji

Stars -

Starleta Tijana Maksimović, alijas Tijana Ajfon, jedna je od najprimećenijih poznatih ličnosti u gradu, zbog toga što gotovo svake večeri izlazi. Kako je brz tempo života naterao da zapostavi osnovne dnevne radnje, kao što je ishrana, starleta je usred stana kolabirala.

Tijana je danima jela jednom do dva puta dnevno i hranila se nezdravo, zbog čega joj je pao imunitet i sada prima infuziju svaki dan.

"Živim malo brže. Mnogo obaveza, snimanja i izlazaka prouzrokovalo je da zaboravim na osnovne stvari, na primer da jedem redovno. Nisam to shvatala ozbiljno, jer nisam ni razmišljala o jelu. Hranila sam se kad stignem i šta stignem da pojedem i tako sam upropastila imunitet", rekla je Tijana i nastavila:

"Pre nekoliko dana sam vršljala po kući i spremala se za izlazak, kad mi je odjednom bilo loše. Sledeće što znam je da su me odveli na Urgentni i tamo su me prikačili na infuziju. Već pet dana svaki dan primam infuziju, nadam se da je ova poslednja", objašnjava starleta.

"Mnogo se loše osećam. Malaksala sam, jer povratim šta god da pojedem. Želudac sam upropastila. Definitivno moram više da vodim računa o svom zdravlju", zaključila je Tijana.

Foto Nemanja Pančić
Foto Nemanja Pančić

alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track