DEJLI MEJL O ANASTASIJINOM ROĐENDANU: Evo šta kažu o proslavi Cecine ćerke
Foto: Instagram

Navode je kao ćerku gospodara rata

DEJLI MEJL O ANASTASIJINOM ROĐENDANU: Evo šta kažu o proslavi Cecine ćerke

Stars -

Britanski tabloid ni ovaj put nije propustio priliku da navede da je Anastasija ćerka, kako to oni vide, "ratnog zločinca koji je pobio stotine hiljade muslimana" i "gospodara rata Željka Ražnatovića Arkana".

Foto Instagram
Foto Instagram

Podsetili su i da je Arkan "ubijen je iz vatrenog oružja 2000. godine, pre nego što je, kako navode, mogao da se suoči sa Haškim tribunalom".

Kako navode, neki proslavu Anastasijinog punolestva mogu videti kao slavlje bogate tinejdžerke, koja se veseli sa svojom bogatom porodicom, dok ima i drugih koji ovo sigurno ne vide na taj način.

Foto Instagram
Foto Instagram

Dejli Mejl piše da je proslavi prisustvovalo stotine političara, muzičara, glumaca i modela, a da su gurmanske obroke zalivali šampanjcem.

Foto Instagram
Foto Instagram

Kada je Arkanova ćerka stigla u hotel, došla je limuzinom, a nosila je crvenu raskošnu haljinu. Kako bi tinejdžerka ušla na crveni tepih kako dolikuje, po podu su bile posute bele latice ruža, piše britanski portal.

Tabloid navodi da Ceca nije želela ništa da komentariše, već je samo rekla da je ponosna na svoju ćerku.

"Jedan lokalni list snimio je proslavu i dao naslov "Od princeze do kraljice." Klasični Srbi, brže bolje su na društvenim mrežama osuli paljbu. "Kraljevska porodica mora slaviti svoje prednosti. Moja deca nisu dobila ovakve prednosti, ali imaju diplome Beogradskog univerziteta. Skromnost je vrlina", napisala je korisnica koja se potpisala kao Goca, a prenosi Dejli Mejl.

Naveli su još nekoliko primera sa društvenih mreža o neslaganju sa ovom proslavom rođendana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track