JELENINA MAMA OTKRILA SVE O ĆERKI: Evo šta je rekla o njenom odnosu s Mikijem Mećavom
Foto: Printskrin

Za nju je igra završena

JELENINA MAMA OTKRILA SVE O ĆERKI: Evo šta je rekla o njenom odnosu s Mikijem Mećavom

Stars -

Svetlana Golubović večeras je napustila rijaliti "Farma". Ona je izgubula u igri vešrine, u kojoj ju je pobedila ćerka Jelena, a imala je samo 7 odsto glasova publika.

Farmeri su se pozdravili sa Cecom, koja je bila srećna jer je napustila imanje. Nakon dolaska u studiju i sumiranja utisaka, Golubovićeva se odmah izgrlila sa majkom Cakom.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Ceca je priznala da se pripremala za Farmu kao i da je znala šta može da očekuje.

"Po prirodi sam pokazala da mogu da se družim sa svima. Toliko su me toplo i srdačno ispratili, ja sam dirnuta", rekla je na samom početku Svetlana. Ona se osvrnula na svađu sa ćerkom kada je rekla za Lepog Miću da je dobar igrač.

"Čim sa izgovorila nešto ona je mislila da je protiv nje, a ja sam samo krenula da komentarišem od Miće, da sam krenula prvo od nje, bilo bi drugačije", rekla je Ceca. Majka Jelene Golubović veruje da između Mikija i njene ćerke nema emocija, već da su samo prijatelji.

"Miki je dobar čovek i drago mi je što su se oni družili, žao mi je što je došlo do svađe. Mala razlika u razmišljanju, godinama, načinu života, shvatanja... ono što je za Jelenu izdaja, za njega je prosto... on je hteo da pokaže da je i za farmere i za Jelenu, a ona je želela da se definiše, da ne može da sedi na dve stolice", ispričala je bivša farmerka. Kako kaže bilo joj je teško da gleda kako joj napadaju ćerku, ali se trudila da ne sluša to.

"Jeleni je nekad bilo lakše a nekad teže što sam tu. Tamo bi svako hteo da ima mamu pored sebe. Mnogi su hteli da ja tamo njima budem mama, ali ja nisam smela. Meni je Goga bila simpatična od početka, i Marija Ana posle kada je ušla i Jelena Milošević dok je bila tu... svi su bili tu oko mene", ispričala je Ceca.

"Ona je navikla da su drugovi uvek uz nju, a to je očekivala i od Mikija. Posesivna je ali naravno da se ne ljuti na devojku, ženu... ali ako je sa njom onda nema drugih drugarica. Volela bih da se Jelena zbliži Crnim, on je interesantan. Jelena voli Filpa, baš! Oni se negde kapiraju", otkrila je Ceca i rekla da nije savetovala ćerku po izlasku jer ona sama sve zna.

Foto: Printskrin
Foto: Printskrin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track